Huhtikuun suosikkikosmetiikka

Taas sitä on mennyt yksi kuukausi ohi sellaista vauhtia, että päätä huimaa! Löysin kaksi aivan todella poikkeavaa tuotetta huhtikuun aikana ja tässäpä teille niistä pieni tietopläjäys.

Itsestään lämpenevä kasvonaamio

Yhden sadasosasekunnin ajan kerkesin jo pelästymään, että kuinka kuumaksi tämä Biorén naamio oikein kasvoilla menee (saatu). Se oli kuitenkin vain hyvin nopea lämpöaalto. Naamio aktivoituu veden kanssa ja sitä hierotaan minuutin ajan kosteille kasvoille. Se muuttuu hyvin nopeasti viileäksi kasvoja raikastavaksi aineeksi. Raikkaus onkin jotain todella ennenkokematonta ja naamion jälkeen iho tuntuu niin pehmeältä sekä puhtaalta. Kasvot on hoidettu niinkin lyhyessä ajassa kuin minuutissa ja siitä naamio saa vielä lisäplussat.

Metallinhohtoiset kromikynnet

En tiedä mihin hävisi kuva koneeltani upeista kromikynsistäni, joten lainasin kuvan isadora.com -sivuistolta. Olen niin usein ihaillut ulkomaalaisten vaikuttajien kromikynsiä, jotka he ovat kynsisalongeissa itselleen saaneet. En tiennytkään, että sellaiset voi tehdä aivan itse.

Käykääpä kurkkaamassa TÄMÄ VIDEO ja kuinka helposti voit tällaiset tehdä itsellesi Isadoran Chrome Nail puuterilla ja fixing päällyslakalla (saatu). Oma suosikkini on pohjalle laitettava lakka nimeltään Pink Lemonade, koska sen avulla saa ruusukultaisen metalliset kynnet. Lakka on yksinäänkin ihanan kesäinen!

Oletteko te kokeilleet näitä tuotteita? Mitä piditte? Tai onko teillä jotain omia kevään suosikkeja, joista muidenkin pitäisi kuulla?

P.S. Näitä molempia tuotteita saa esimerkiksi Sokokselta.

 • Jatta

  Toi chrome powder<3 kai sen luulis toimivan kaikilla aluslakoilla… täytynee pistää testiin!

  • Miia Ezen

   Heippa Jatta! Joo pitäs toimia. ? Mutta kuulin, että muut päällyslakat ei tas toimi tuon kanssa.

 • Maria / Maria Glow -blogi

  Itse tykkään tosi paljon noista Chrome kynsistä! Oli pakko heti kokeilla kun sain tuon puuterin käsiini. Sillä saa tosi upeet kynnet ja helposti vielä :) Toki piti heti postauskin siitä naputella, käy kurkkaamassa jo kiinnostaa :)
  http://so-up.fi/mariaglow/chrome-nails-peilikynnet

  • Miia Ezen

   Heippa! ? Olit näköjään ollu samassa tapahtumassakin taannoin. Joo noi on ihan huippuhelpot noi kynnet. Kunhan vaan muistaa laittaa glitterpuuterin heti kun päällinen kuivuu. Ite unihdyin tekemään jotain muuta kerran ja sitten se ei enää tarttunut. ??

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram