Unelmat käyvät toteen

Kaupallisessa yhteistyössä: Elle-lehti

Uran vaihto on tuonut tullessaan niin paljon huikeita uutisia ja lisää vaan pukkaa! Kai tässä ollaan sitten ihan oikealla tiellä vaikka tie ei todellakaan ole ollut helppo. Takana on paljon työtä ja vähän kyyneleidenkin vuodatusta. Nyt on kuitenkin aihetta juhlaan.

Kirjoittamani juttu Elle-lehdessä

Nyt pääsen vihdoin kertomaan teille, että uusimmassa Ellessä on minun kirjoittama juttu. Iik! Olen täällä salaa kotini uumenissa testaillut alle kymmenen euron meikkivoiteita ja testin tulokset voi lukea uusimmasta Ellestä. Pakko myöntää, että olin todella yllättynyt muutamista meikkivoiteista ja ne ovatkin päätyneet itselleni ihan päivittäiseen käyttöön.

Testit jatkuvat myös tulevissa Elle-lehdissä, mutta eri tuotteiden parissa. Voin sanoa, että täällä istuu tarkka tuomari. Tiedossa on kaikkea kivaa!

Jos vuosi sitten joku olisi sanonut, että testaan tuotteita ja kirjoitan niistä Elle-lehteen, enpä olisi uskonut. Sainpa jopa pienen kuvan itsestäni lehteen. Pieni asia, mutta mulle iso juttu.

Kesätekemistä teille

Kaiken tämän kukkuraksi voin tarjota teille ihan huikean tarjouksen Elle-lehdestä. Saatte neljä lehteä tarjoushintaan 15,90€ tilaamalla lehden TÄSTÄ linkistä*. Samalla osallistut myös 35 000 euron arvontaan tai voit voittaa 5 000 euroa shoppailurahaa. Lähtisin kyllä itse tuolla 35 000 eurolla oikein hienolle lomamatkalle. Tai voisihan tuolla summalla järjestää vaikka upeat kesähäät. ;) Suurista rahoista unelmoidessa taidan kuitenkin vain lueskella Elleä laiturin nokassa ja nauttia muutaman lasin kuohuvaa.

Seuraavia unelmia

Eräs toinenkin unelmani liittyy Elle-lehteen. Jos joku päivä pääsisin tekemään meikin ja hiukset lehden kanteen jollekin upealle naiselle, niin pomppisin kyllä oikeasti kattoon. Päätin nyt sanoa tämän ääneen, koska ääneen sanomalla asiat voivat joku päivä vielä käydä toteen.

Ensi kuussa olen jo yhden askeleen lähempänä tällaista meikkikeikkaa, koska pääsen laittamaan erään amerikkalaisen laulajattaren lavakuntoon. Eli kyllä mä vielä näytän! ;)

Onko muilla unelmat käymässä toteen? Tai uskallatteko ääneen sanoa sen, mistä unelmoitte?

P.S. Tuo Elle-lehden tarjous on paras, jonka voit tällä hetkellä saada ja loistava idea myös edulliseksi lahjaksi. ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *