Unelmat käyvät toteen

Kaupallisessa yhteistyössä: Elle-lehti

Uran vaihto on tuonut tullessaan niin paljon huikeita uutisia ja lisää vaan pukkaa! Kai tässä ollaan sitten ihan oikealla tiellä vaikka tie ei todellakaan ole ollut helppo. Takana on paljon työtä ja vähän kyyneleidenkin vuodatusta. Nyt on kuitenkin aihetta juhlaan.

Kirjoittamani juttu Elle-lehdessä

Nyt pääsen vihdoin kertomaan teille, että uusimmassa Ellessä on minun kirjoittama juttu. Iik! Olen täällä salaa kotini uumenissa testaillut alle kymmenen euron meikkivoiteita ja testin tulokset voi lukea uusimmasta Ellestä. Pakko myöntää, että olin todella yllättynyt muutamista meikkivoiteista ja ne ovatkin päätyneet itselleni ihan päivittäiseen käyttöön.

Testit jatkuvat myös tulevissa Elle-lehdissä, mutta eri tuotteiden parissa. Voin sanoa, että täällä istuu tarkka tuomari. Tiedossa on kaikkea kivaa!

Jos vuosi sitten joku olisi sanonut, että testaan tuotteita ja kirjoitan niistä Elle-lehteen, enpä olisi uskonut. Sainpa jopa pienen kuvan itsestäni lehteen. Pieni asia, mutta mulle iso juttu.

Kesätekemistä teille

Kaiken tämän kukkuraksi voin tarjota teille ihan huikean tarjouksen Elle-lehdestä. Saatte neljä lehteä tarjoushintaan 15,90€ tilaamalla lehden TÄSTÄ linkistä*. Samalla osallistut myös 35 000 euron arvontaan tai voit voittaa 5 000 euroa shoppailurahaa. Lähtisin kyllä itse tuolla 35 000 eurolla oikein hienolle lomamatkalle. Tai voisihan tuolla summalla järjestää vaikka upeat kesähäät. ;) Suurista rahoista unelmoidessa taidan kuitenkin vain lueskella Elleä laiturin nokassa ja nauttia muutaman lasin kuohuvaa.

Seuraavia unelmia

Eräs toinenkin unelmani liittyy Elle-lehteen. Jos joku päivä pääsisin tekemään meikin ja hiukset lehden kanteen jollekin upealle naiselle, niin pomppisin kyllä oikeasti kattoon. Päätin nyt sanoa tämän ääneen, koska ääneen sanomalla asiat voivat joku päivä vielä käydä toteen.

Ensi kuussa olen jo yhden askeleen lähempänä tällaista meikkikeikkaa, koska pääsen laittamaan erään amerikkalaisen laulajattaren lavakuntoon. Eli kyllä mä vielä näytän! ;)

Onko muilla unelmat käymässä toteen? Tai uskallatteko ääneen sanoa sen, mistä unelmoitte?

P.S. Tuo Elle-lehden tarjous on paras, jonka voit tällä hetkellä saada ja loistava idea myös edulliseksi lahjaksi. ;)

 • Heini

  Voi ei! Juuri tänään ehdin hakea uuden meikkivoiteen.. sain kyllä niin ihanaa palvelua uutta etsiessäni, toivottavasti mun uutukainen meikkivoide Smashboxilta ei petä mua! Mutta vitsi kun oon onnellinen sun puolesta :)

  • Miia Ezen

   Kiitos Heini! <3 Toivotaan! Mä en ookkaan koskaan kokeillut Smashboxin meikkivoiteita. Et ehkä ihan kympillä saanut, mutta varmasti on laadukas. :)

 • Kata

  paljon onnea, upea uutinen!

 • Anna

  Unelmat tuntuvat helpommin käyvän toteen kun unelmansa sanoo ääneen :) Näin tuntuu itsellenikin muutaman asian suhteen lähiaikoina käyneen. Hei oletko kokeillut jo Charlotte Tilburyn meikkejä? Kävin muutama viikko sitten Lontoossa ja toi itselleni tuliaiseksi merkin tuotteita testattavaksi. Jos kiinnostaa, käy lukemassa mun postaus. Sanoisinko, että yllätyin todella positiivisesti miten upeita tuotteita tältä brändiltä löytyy!

  http://www.annakuulua.com/2017/04/13/kosmetiikkatestissa-charlotte-tilbury/

  Ihanaa kevättä sulle Miia!
  Anna

  • Miia Ezen

   Heippa Anna! Onpa sulla kivan näköinen blogi! :) En ole noita Charlotte Tilburyn meikkejä kokeillut, mutta mieli tekisi. Niitä kun on näkynyt joidenkin huippumeikkaajien Youtube-videoilla.

   Ihanaa kevättä myös sulle! :)

 • Nimetön

  Moi. Sää oot kyllä rohkea! Nostan hattua sille. Ei moni uskalla samalla tavalla heittäytyä unelmien vietäväksi. Nauti täysillä kaikesta siitä mitä oot jo saavuttanut, olet todella taitava, sun leikkaukset ovat upeita. Anna unelmien kuljettaa sinne minne on tarkoitus. ❤

  • Miia Ezen

   Heippa ja kiitos sekä kumarrus! :) Ihana tuo sun viimeinen lause! Kai tuota voi kutsua myös intuition seuraamiseksi? <3

 • Eeva

  Moi Miia!
  Hui miten upeaa.Onneksi Olkoon!
  Oot sä kyllä rohkea nainen nuin sitä kannattaakin kulkea omia polkuja unelmiaan kohti.Sitte tää sun bloki tuo iloa meille lukijoille kiitos siitä.
  Mun unelma on pysyä edelleen terveenä ja että läheiset voi hyvin.Ensi vuonna helmikuun alussa tulee 70v täyteen joten on siinä jo taivalta takana.Olen aina ollut kiinnostunut mitä maailmalla tapahtuu ja edelleen seuraan kaikkia ilmiöitä.

  • Miia Ezen

   Kiitos Eeva! :) Haluan olla kyllä samanlainen kuin sinä sitten 70-vuotiaana. Tuo on upea asenne, että haluaa pysyä kaikessa mukana. Se tuo varmasti niin paljon uutta sisältöä ja ymmärrystä elämään. :)

 • SariBP

  Onnea upeista saavutuksista ja tsemppiä eteenpäin:) Olet kyllä kaiken sen ansainnut:) Olet ihanan valoisa persoona. Meikkausvideoitasi katson mielellläni, koska puhut selkeästi ja rauhallisesti, ja käsittelet asioita, jotka kiinnostavat myös tavallista kuluttajaa:)

  • Miia Ezen

   Kiitos SariBP! :) Joo, koitan pitää blogin sellaisena, että näistä jutuista saa jokainen irti jotain. :)

 • M

  Unelmat todella voivat käydä toteen.. <3 Ensinnäkin pakko sanoa että olet niin ansainnut tuon kaiken, upea rohkea ihminen olet:) Hassua että juuri nyt kyselit meidän lukijoiden unelmista, minun nimittäin kävi juuri toteen viime viikolla! Olen jo kerran aiemmin kommentoinut tänne miten sinun rohkeutesi alanvaihdossa on rohkaissut ja jotenkin inspiroinut myös minua todella pitkäaikaisen unelmani toteutuksessa… Tein siis täyden kurssimuutoksen yliopistosta valmistumiseni jälkeen ja sain tosiaan äsken vasta kuulla että pääsen opiskelemaan ihan oikeata unelma-ammattiani ensi syksynä!! Nykyään siis todella voin allekirjoittaa tuon, että unelmat voivat käydä toteen! Kiitollisuuden määrälle ei löydy sanoja:) Ihanaa viikonloppua!!!

  • Miia Ezen

   Heippa M ja kiitos! <3 Hei mä muistan sun aikasemman kommentin! Ihan huikeeta! Noin sitä pitää! Tsemiä koulun alkuun ja ihanaa viikonloppua sullekin! :)

 • Maarit

  Onneksi olkoon! Alanvaihdoksesta siis. Lentelyt on nyt sitten lennetty työn merkeissä?Outo lehti mulle, mutta piankos mä siihen tutustun???

  • Miia Ezen

   Kiitos Maarit! :) Elle on huippulehti, jos tykkää muodista ja kauneudesta sekä kaikista tyttöjen jutuista.

 • Salla

  Onnea upeasta saavutuksesta! Ei liity aiheeseen, mutta miten olet laittanut hiuksesi instan videoilla nyt viime aikoina? Onko ne ”vain” kiharrettu? Ihan älyttömän hyvännäköiset!

  • Miia Ezen

   Heippa Salla ja kiitos! Kiharsin ne Remingtonin paksuimmalla kihartimella ja harjasin läpi. :) Tästä on kyselty niin paljon, että oon harkinnut jopa postausta aiheesta.

 • Ulla

  Voi mahtavaa Miia!!! Sää oot kyl niin inspiraatio =) Oon varma, että tuo sun unelma toteutuu alta aikayksikön!

 • Annu

  Onnea!! Ihanaa, että unelmasi alkavat toteutua! Minä laitoin eilen omaa unelmaani eteenpäin, mutta sen toteutuminen ei ole ollenkaan varmaa. Mutta aina on hienoa ja kannustavaa kuulla ja nähdä että naiset pääsevät eteenpäin elämässään ja toteuttavat itseään! Tsemppiä tuleviin haasteisiin?

  • Miia Ezen

   Kiitos Annu! Tsemppiä sullekin. Niin eihän noiden unelmien toteutuminen oo koskaan niin varmaa, mutta yrittäminen kannattaa aina. <3 Kaikkea kivaa voi sattua matkan varrella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram