Meet & Greet: Meikkikoulu Sokoksella

Kaupallisessa yhteistyössä: Isadora

Yksi unelmani on käymässä toteen ja se on TEIDÄN tapaaminen! 27.4. torstaina klo 12-19 olen Sokoksen Isadoran pisteellä pitämässä teille meikkikoulua. Toivottavasti teistä moni pääsee paikalle!

Pidän päivän aikana kolme meikkinäytöstä ja mallinani toimii upea Erika Naakka. Meikkinäytökset ovat klo 14, 16 ja 18. Myös te pääsette osallistumaan, sillä meikkinäytösten ulkopuolella minä, Erika ja muut ammattilaiset neuvomme varjostusten ja korotusten salat jokaiselle henkilökohtaisesti. 

Kuvien meikit on tehty Isadoran tuotteilla ja olen todella innoissani siitä, että nk. markettimerkin meikeilläkin saa ammattimaista jälkeä. Sokoksella keskitytään contouringiin (varjostuksiin) ja strobingiin (korostuksiin) sekä käyn meikkinäytöksessä läpi myös meikkipohja-asioita.

Isadoralta löytyy aivan loistava meikkivoide ja primer, joilla saa peittävän sekä kestävän meikkipohjan. Myös väriä korjaavat tuotteet ovat hyviä ja itse olenkin ihastunut heidän nude quartettiin, jolla on helppo peittää silmänaluset ja tuoda valoa silmien alle sekä kasvojen korkeisiin kohtiin (kuvassa alla). Kerron tästä lisää Sokoksella.

Olen aina ollut Isadoran luomivärien fani niiden koostumuksen ja värien vuoksi. Löysinkin heidän valikoimistaan ihanan paletin, jonka värit sopivat kaikille silmien väreille. Eye sculptor bar värissä 20 nude sculpt pitää sisällään mm. kylmän luumun sävyn, jota käytin luomivaossa. Lämpimämpää ruskeaa käytin alaluomella ja hohtavan vaaleaa liikkuvalla luomella.

Alla näkyvät korostus- ja varjostustuotteet ovatkin sitten niitä, joiden kimppuun käydään oikein toden teolla ensi viikolla Helsingin Sokoksella. Paletteja on jokaiseen makuun monipuolisesti ja niin ettei näihin tarvitse tuhlata koko omaisuutta. Pakko kyllä silti mainita kuvassa näkyvä highlight stick värissä champagne glow. Moni kauneusbloggaaja on sitä kehunut ja liityn jonon jatkeeksi.

P.S. Tämän silmämeikin värimaailmaan sopii muuten aika moni huulipunasävy. Ylläolevissa kuvissa on uusi suosikkini Isadoran nestemäinen ultra matt huulipuna värissä 17 berry babe ja alla olevassa kuvassa väri 20 red romance.

 • Janna

  Onko IsaDoran meikit tai raaka-aineet testattu eläinkokeilla?

  • Miia Ezen

   Heippa Janna! :) Isadoran sivuilla lukee, että ”With first class ingredients that are fragrance free and clinically tested (not animal tested).”

 • Diana

  Ouh! Hetkeksi innostuin, mutta sitten todellisuus supatti korvaan ”onhan niitä Sokoksia muuallakin kuin Turussa”. :D Noh, ehkä joskus toiste! ;)

  • Miia Ezen

   No voi kökkö! Ei sitä tiedä jos vaikka joku päivä sinnekin tulisin. :D

   • Markit

    …mutta ei niin hyviä Sokoksia kuin meillä Turussa! Että tervetuloa vaan tännekin päin!?
    Teetkö blogiisi jutun tuosta Sokos-reissusta? Ja mukavaa, kun teet markettimeikeillä, pääsee niihin paremmin käsiksi ?.

    • Miia Ezen

     Heippa Markit! Joo teen postausta Sokos-keikasta. ? Pitääkin tulla tsekkaa teidän Sokos. ?

     • Diana

      Joo, onhan se nyt niin, että ei ole Turun Sokoksen voittanutta! :P Rohkeasti vain keikkailemaan myös tänne ja samalla testaamaan Visit Turun Food Walkkia! ;)

 • Venkku

  Wau, empä ole nähnyt sua varmaan koskaan noin kauniina! Olet upea! :)

 • Heini

  Jei! Täytyy rientää töistä viiden jälkeen paikalle ! <3 Onhan opastusta vielä illallakin? Jeejee :)

  • Miia Ezen

   Joo! ? Kuudelta alkaa viiminen näytös.

 • Minnea/Minnean muruja

  Voi vitsi, tulkaa Jyväskyläänkin! Olisin heti ensimmäisenä jonossa :)

  • Miia Ezen

   Heippa Minnea! Ei hitsit, kun oiskin ihana tehä oikein kunnon turnee ja Jyväskylähän kuuluis ehdottomasti siihen! :)

 • Kurttunaama

  Ja – kuten tavallista – mallina on nuorehko kaunis nainen. Olisi kiva edes joskus nähdä (livenä) miltä oikealla ehostuksella saadaan 50+++ ikäiset näytämään.

  • Miia Ezen

   Heippa! :) Oot kyllä oikeassa! Tule ihmeessä mukaan meikkikouluun, niin saat ehostusta paikan päällä.

 • Miime

  Miia Darling!
  Härmi, olen liian pohjoisessa =(. Varjostuksiin olisin juuri tarvinnut opastusta……

  • Miia Ezen

   Voihan kökkö! :/ No mutta olisko tästä postauksesta yhtään apua: //www.idealista.fi/miikkulaisen/2017/01/03/tee-varjostukset-kuin-ammattilainen/

 • Veera

  Osaisitko suositella hyvää sivellintä varjostukseen sekä häivytyssivellintä? Katselin cocopandalta sigman suteja, mutten osaa päättää mitkä olisivat parhaimmat. Luomeni ovat melko pienet ja raskaat.

  • Miia Ezen

   Heippa Veera! Mun mielestä tuo Isadoran on tosi bueno ainakin tällä vähäisellä kokeilulla. Sigmallakin on hyvät varjostussiveltimet mm. F40 ja häivytyssiveltimenä samalta merkiltä E25. :)

 • Nimetön

  Missä Sokoksella tapahtuma siis on, kun missään ei lue?

  • Miia Ezen

   Heippa! Siinä kosmetiikkaosastolla ja aivan keskellä. ? En usko, että kävelet ohi.

 • Satu

  Moikka!
  Tulin tänään uteliaisuudesta paikalle ja sain ihan mielettömän hyviä vinkkejä varjostukseen ja korostukseen omille kasvoilleni. Oli kiva nähdä sinutkin viimein livenä, kun blogiasi olen niin kauan seurannut. Innoissani hipsin kotiin face sculptor -paletin kanssa. Nyt vaan täytyy opetella uudet meikkaustavat. Esim poskipunan olen laittanut aivan liian lähelle nenää ja varjostuksen linja oli jotain muuta kuin missä tänään. Silloin harvoin, kun olen muuta kuin foundationia kasvoille laittanut. Kiitos, että tällaisia tilaisuuksia järjestetään :))

  • Miia Ezen

   Ooh! Ihanaa Satu kun tulit käymään! Joo näitä haluan järjestää uudelleen. Parasta oli nähdä juuri se kaikkien into, kun oppii jotain uutta itsensä kaunistamisesta. Ja mikä onkaan parempi paikka kuin ihan itse opetella kaupassa. Yleensä kun aina meikkitaiteilijat tekee sen sun puolesta. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee