Arkimeikki ilman silmämeikkiä

Kuulin huhua ystävän kautta, että Berliinissä on kovassa muodissa silmämeikitön meikki. Itsekin olen jotenkin innostunut tästä arkimeikkinä. Olen niin koukussa irtoripsiin ja pelkkä ripsari ei siis tunnu riittävän. Näinpä päätin siis olla täysin ilman silmämeikkiä, vaikka luomet olen kyllä silti pohjustanut.

Tärkeintä on siis kaunis ja kuulas meikkipohja, tummat silmänaluset piiloon, korostukset, varjostukset sekä poskipuna. Siihen päälle vielä kulmien muotoilu sekä huulipuna ja meikki on valmis!

Iho on tässä meikissä pääosassa ja käytössä olivat seuraavat tuotteet:

Meikkivoiteena toimi kuulastakin kuulaampi Make Up Storen glow dual foundation värissä stockholm* (saatu). Tämä meikkivoide on ehdottomasti vain hyvin nuorelle iholle ja sellaiselle kaunottarelle, joka haluaa todella kuulaan meikkipohjan. Jopa minunkin ikäiselle tämä meikkivoide oli liian ”hehkuva” ja korosti juonteita, kun oikein läheltä katsoi.

Silmien alle meni tällä kertaa luonnonkosmetiikkaa ja Hynt Beautyn perfecting concealer värissä fair (saatu). Tämä taas sopii sellaiselle, jolla on kuivat silmänaluset. Tämä tosin saattaa helposti pakkaantua kosteudensa vuoksi juonteisiin. Muuten aivan loistava peittävyys ja tuotetta tarvitsee minimaalisen vähän.

Varjostuksina toimi yksi uusi lempparipalettini merkiltä .färg* (saatu). Paletissa on kolme loistavaa varjostus sävyä. Vaaleampi talveen ja tummempi kesään. Väliin mahtuu myös keltaisempi varjostussävy, jota voi myös käyttää aurinkopuuterina. Myös kesään ja talveen löytyy hyvät mattakorostukset eli tuomaan lisää kirkkautta silmien alle ja kasvojen korkeimpiin kohtiin. Lisäksi paletissa on aivan loistava hohdepuuteri. Sanoisinko, että kyseessä on aikalailla all-in-one paletti.

Korostuksiin käytin kuitenkin todella monipuolista NYXin strobe of genius palettia* (saatu), josta löytyy heleät hohdepuuterit joka menoon. Näillä saa juuri tuollaisen hehkun kuin kuvissani näet! Tykkään!

Huuliin laitoin Anastasia Beverly Hillsin nestämäistä huulipunaa värissä Lovely (saatu), joita saa Kicksistä. Kulmat on muotoiltu L’orealin kulmakynällä*.

Mitä mieltä olette silmämeikittömästä meikistä? Lähtisittekö tällä meikillä töihin tai kouluun?

*Sisältää mainoslinkin.

 • Markit

  Voi tykkään, siis niiiin tykkään tästä meikistä? Miten söpö olet. Ja niin nuoren näköinen. Ja miten siniset silmät! En ole ennen huomannutkaan, että noin syvänsiniset. Todella voit mennä ihan minne vaan tuolla meikillä. Sanoinko jo, että tykkään ???

 • Samaa mieltä, ihana meikki joka freesaa sinua ja saa silmäsi esille! Tykkään!
  Henna

 • E

  Söpö ja raikas, vaikkakin erikoinen look! Hassua toki on se, miksi silmämeikitön meikki näyttää aina niin eksoottiselta – vaikka suurin osa meistä suomalaisista naisista onkin aika vaaleita ja ripsettömiä. Tällaista olisi kyllä kiva nähdä enemmän katukuvassa :)

  • Miia Ezen

   Heippa E! Joo mä niin toivoisin, että tällaiseen alkaisi silmä tottua ja me alettaisiin arvostamaan sitä mitä me todella olemme. Eli vaaleita ja ripsettömiä. :D

 • Suski

  Wau, kerrankin mä oon siis ollut muodin edelläkävijä kun usein just jättäny silmät meikkaamatta arjessa ihan vaan koska ei jaksa tuhrata ja sitten taas putsata. :D Tosin huulipunaa en oo siihen lookiin kokeillut, mut ehkäpä nyt kesällä uskaltais…

  • Miia Ezen

   Hih! Joo, joku raikas puna siihen seuraksi tai miksei ihan kunnon perinteinen punanen? ;)

 • Eve

  Itse joskus voin laiskuuttani jättää ripsiväri meikistä pois. Käytän tällä hetkellä tummasankaisia silmälaseja niin kontrasti meikittömissä silmissä ei ole niin suuri. Kukaan ei ole koskaan asiasta kysynyt tai huomauttanut. Ja saa ripset huili päivän meikistä.

 • Kielo

  Raikkaan ja nuoren näköinen olet. Hyvin sopii! Oma naama näyttää ilman ripsiväriä sairaalta. Tai sitten sitä vaan katsoo itseään ero tavoin kuin muita ?. Eräs ystäväni käyttää poikkeuksetta vain punaista huulipunaa, eikä silmämeikkiä lainkaan. Hänelle sopii se look todella hyvin. Ripsari olisi hänen tapauksessaan siihen lisänä jopa liikaa.

  • Miia Ezen

   Heippa Kielo! :) Joo ymmärrän, että fiilis ilman ripsaria on outo. Jos lisäät vähän varjostuksia tai aurinkopuuteria ja poskipunaa. Tilanne voikin olla eri.

 • Westend Mum

  Usein vapaapäivinä laitan silmämeikittömän meikin. Tuolloin näyttää siistiltä ja hiukan ehostetulta, mutta esim. ripset saavat levätä ja meikin tekee helpommin ja nopeammin ;)

  • Miia Ezen

   Tuo on kyllä niin totta, että meikin tekee niin paljon nopeammin. :)

 • Eeva

  Moi!
  Oot nätti myös ilman silmämeikkiä,tulee esille kauniin siniset silmät.
  Täällä paraskin sanoja koska tulee ite rajattua+ripsaria silmät joka aamu nyt kun on aikaa.

  • Miia Ezen

   Voi kiitos Eeva! :) No mutta, jos on aikaa niin miksi ei. :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram