Kevään hehkua meikkiin

Blogityöni on helpottunut huomattavasti viimeaikoina, kun olen saanut paljon ihania lähetyksiä kosmetiikkamerkeiltä ja pr-firmoilta. Olen nöyrästi kiitollinen. Näin pääsen myös poimimaan sieltä teille ne parhaat jutut.

Muutama paketti odottaa vielä avaamista ja ajattelinkin tehdä siitä teille pienen ’unboxing’-videon. Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, että vanha tietokoneeni pystyy käsittelemään tuon videotiedoston.

Tässä muutama ihana kevään uutuus, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Raikas huulipuna

Muistatteko, kun sanoin etten käytä enää tavallisia huulipunia. Noh, nyt on otettava tämä takaisin, koska löysin tämän raikkaan Make Up Storen huulipunan värissä ’attitude’. Tähän mennessä kaikki tavalliset huulipunat ovat kuivattaneet huuliani, mutta tämä oli positiivinen poikkeus. Lisäksi ihmettelin kuinka hyvin se pysyi, kun pohjustin sen huultenrajauskynällä.

Itseasiassa kävin Make Up Storella pienessä bloggaajien aamupäivässä ja kyselin raikasta huulipunaa morsiammen meikkiin. Ihastuin samoin tein tähän väriin. En ole varma onko tämä yksi heidän uutuustuotteistaan, mutta tällainen värihän menee joka kevät sekä kesä.

Lukija-alennus: Vielä 29.3.2017 keskiviikkoon asti saat 20% alennusta (normaalihintaisista tuotteista) Helsingin, Kuopion ja Oulun Make Up Storen kivijalkamyymälöistä sanomalla sanan STEAMY. 

Hehkua kasvoille

Hohdepuuterit tuovat meikkiin sen viimeisen silauksen. Lisään aina sitä poskipäille, nenän päälle ja kulmaluulle. Voit lukea hohdepuutereiden lisäämisestä TÄSSÄ.

Sain viimeviikolla testiin muutaman uuden Milanin uutuuden ja heidän kaksi korostuspuuteriaan. En olisi kuvitellut, että löydän taas jotain ihanaa mihin tykästyn. Näissä kuvissa kasvollani on ”miedompi” vaniljaisen värinen hehku, joka on Milani Strobelight instant glow powder värissä ’afterglow’*.

Toinen aivan ihana hohdepuuteri on yllä olevassa kuvassa näkyvä Milani spotlight face and eye illuminating powder värissä ’candle light’*.  Minipalettia voi käyttää poskipunana, hohdepuuterina tai tuomaan hehkua silmäluomille. Värit ovat myös ihanat sekoitettuna keskenään ja kaikista vaalein sävy on hyvin intensiivinen hohdepuuteri yksinään. Käytin sitä juuri, kun tein koemaskeja Helsinki Drag Battlen upeille esiintyjille. Siitä lisää tällä viikolla.

*Sisältää mainoslinkin.

 • Ihanat tuotteet, ja kaunis meikki! Taas <3

 • Jenny

  Tuo Attitude-sävy on munkin lemppari! Ostin ensimmäisen putelin pari vuotta sitten ja nyt taitaa olla jo kolmas menossa, joten ei ole uutuus :) muuten puna on erinomainen mutta kelien lämmetessä puna tuntuu pehmenevän hieman liikaakin ja yhden punan onnistuin katkomaan tämän johdosta. Kannattaa siis olla tarkka!

  • Miia Ezen

   Heippa Jenny! Hih.. no ei kyllä sitten ole uutuus. Upea väri kuitenkin! Kiitti vinkistä. :) Taitaa olla sen verran jotain kosteuttavaa ainetta sisältävä tuote, että siksi lämmössä pehmenee?

 • Annn

  Nätti kevät meikki :-) Onko sinulla mitkä tekoripset näissä kuvissa? :-)

  • Miia Ezen

   Heippa Annn! Kiitos! :) Taitaa olla Velour lashes fluff ’n thick, jos nyt ripsien mallin nimen muistan oikein. :)

 • Lara-Le

  Herkullisen värinen huulipuna ja valoisa/raikas meikkipohja. Mitä meikkivoidetta sinulla on kuvissa? Saisiko siitä tutorialia.

  • Miia Ezen

   Moikka Lara-le! Kiitos! Tuossa on Make Up Storen kevyttä Instant perfection meikkivoidetta. Ja itseasiassa luit mun ajatukset. Tulossa on meikkivoidetutoriaalia – oon sen jo muutama päivä sitten kuvannut. :D

 • Jenni

  Moikka Miia! Mulla on ongelmana meikin pysymättömyys. Enkä siis tarkoita pelkkää meikkipohjaa vaan kaipaisin jotain ”kiinnityssuihketta” joka auttaisi pitämään esim kulmakarvat koko päivän kauniina. Tuntuu ettei iltapäivällä meikistä ole paljon jäljellä. Onko sulla mitään vinkkejä?

  Kiitos kivasta blogista!

 • Anna

  Ihanat kuvat ja ihana sinä! Milanilla on maailman parhaimmat poskipunat, joten täytyy testata tuota hohdepuuteriakin :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram