Meidän ensimmäinen MINIreissu

Kaupallisessa yhteistyössä: MINI/Autotalo Laakkonen

img_3463

Ensimmäisen MINIreissumme eli yhteisen viikonloppumatkamme täytti rakkaus ja luksus. Tavallinen arki on tosin minulle aina luksusta, koska olen löytänyt sen yhden, jonka kanssa jakaa elämäni. Lisäksi saan tehdä asioita, joista todella nautin. Kaikki ei ole kylläkään tullut aivan tarjottimella ja senhän te monet blogini lukijat tiedättekin. Rakkauteen ja materiaan saa tehdä töitä, odottaa ja olla sinnikäs. Lopussa kiitos seisoo. Tosin tässä ollaan vielä matkan alussa.

img_3455

Olemme viihtyneet koko suhteemme ajan tiiviisti Helsingissä muutamaa sukulaisvierailua lukuunottamatta. Opiskelijabudjettikaan ei veny kovinkaan hienoihin matkoihin, mutta se ei haittaa. On ollut kiva tehdä jotain muutakin kuin luuhailla ympäri maailmaa. Sitähän olen jo tehnyt monen ihmisenkin edestä.

img_3492

Päätimme siis vuokrata mökin Ruovedeltä, saunoa ja nauttia hitaasta elämästä. En tiennytkään kuinka rentouttavaa mökkielämä on jopa näin talvellakin. En muista milloin olisimme suhteemme aikana jutelleet niin paljon kuin tällä reissulla. Nauroimme, pelasimme korttia ja söimme hyvin. Juuri sitä mistä olen aina unelmoinut. Todella viihtyä toisen seurassa ja olla varma siitä, että hän on se oikea.

Ja nyt sitten se, mitä sinkut inhoaa kuulla. Kyllä – sen vaan jotenkin tietää.

img_3553 img_3541

Poikakaverini sanoi ennen lähtöä, että eihän sitä nyt paljoa mökkiviikonlopulle tarvitse mukaan. Hän taisi kuitenkin unohtaa, että seurustelee kauneusbloggaajan kanssa. Päätin ottaa kaikenmaailman purnukkaa mukaan, jotta voidaan hoitaa jalkoja, ihoa, kasvoja ja jopa päänahkaa. Ihoni ei ole tuntunut yhtä hyvältä sitten – hmm – viime kesän. Mikä ihaninta, että poikkikseni tykkää itsekin kauneushoidoista, joten taas yksi pieni asia, jonka vuoksi olemme täydellinen match.

img_3580 img_3474

Saimme viikonlopuksi lainaan MINIn, mistä olin todella innoissani. Tällaiselle ei niin paljon autosta tietävälle tämä kyseinen auto oli täyttä luksusta arkeen. Hihkuin ratissa, kun löysin uusia juttuja kaikilla herkuilla varustellusta autosta. Tai siis poikakaverinihan ne löysi.

img_3568

Kerronpa nyt näin tyttöjen kielellä ne kaikki hauskat jutut, joista todella pidin. MINIssä oli vakionopeudensäädin ja ei mikään tavallinen sellainen. Se hidasti itsestään, jos edessä oleva auto oli lähellä. Kojelaudassa oli suuri näyttö, jossa oli valoa vaihtavat kehykset ja bluetoothilla toimivat stereot eli oma Spotify-lista oli koko matkan käytössä. Avaimia ei tarvittu (kunhan ne oli taskussa), koska auton käynnistykselle ja oven lukitsemiselle oli omat nappulansa.

Uskaltauduinpa kokeilemaan jotain sporttinappulaakin ja en kyllä jäänyt moottoritielle kaasutellessa jalkoihin. Niin ja yksi pieni yksityiskohta, mutta niin hieno juttu: pimeässä kuskin puoleisen oven viereen eli maahan heijastui upea MINI-logo.

Käy ihmeessä hakemassa vähän luxusta sinunkin arkeesi koeajamalla tämä auto.

img_3561-001

MINIlomamme tuli niin hyvään saumaan, koska edessä on stressaavat kouluviikot näyttöihin harjoitellessa ja kirjallisia tehdessä. Kaikkeen tähän hässäkkään vielä olen suunnitellut muuton poikakaverini luo. Ei muuta kuin nöyrin kiitos MINIlle ja Autotalo Laakkoselle tästä viikonlopusta, jolloin unohdin kaikki edessä olevat kiireet. Nautin mökin rauhasta ja hihkuin onnesta upean auton ratissa.

Olethan jo käynyt katsomassa Strictly Stylen Hannan, Modernisti kodikkaan Kertun ja Kettukarkin Mairen MINIreissut? Seuraavana reissulle lähtee Magicpoksin Maj.

img_3570

 • Sana

  Kiitos tästä hyvän mielen postauksesta! Olen seurannut sun blogia ensitreffit-ajan jälkeen viikottain ja on ollut ihanaa kun olet jakanut myös meille lukijoille tarinaa uudesta parisuhteestasi <3 Ja myös kaikesta muustakin, olen saanut paljon tsemppiä ja vertaistukea siitä kun olet kertonut treffailun vaikeudesta, tinderkommelluksista (jota käyn tällä hetkellä jo ties kuinka monetta vuotta läpi, huoh!) sekä oman juttunsa löytämisestä. Sinun kirjoituksesi kuitenkin jaksavat piristää siinä että uskon vielä joskus minullekin sen oikean osuvan tielle. Kiitos Miia!

  • Miia Ezen

   Heippa Sana! Voi ihana – kiitos sulle ihanasta viestistä! Onpa kiva kuulla, että olet saanut paljon tsemppiä blogistani. Tulen aina olemaan sinkkujen puolella kaikessa, koska tiedän ettei se ole helppoa. Ja niin kuin sinäkin niin minäkin uskon, että sun kohdalle tulee vielä se oikea. Teet vaan kaikkea kivaa siiä odotellessa ja tee meidät varatut kateelliseksi kivoilla jutuilla mitä tykkäät tehdä. :D

 • Enja

  Kuulostipa teidän viikonloppu ihanalle ! Seurailinkin sitä jo snapin puolella hieman jopa kateellisena ? Ja voi tiedän kuinka rakkaus mini on sillä sain 18-vuotis lahjaksi kesällä oman minin !

  • Miia Ezen

   Heippa Enja! Wautsi minkä lahjan oot saanut! Minit on ihania.. ne vanhat ja nämä uudetkin. <3

 • Markit

  Hei; Tämä on nyt hankala juttu. Jotenkin ajattelin, että ihana viikonlopu mökillä poikakaverin kanssa, romantiikkaa, yhdessäoloa jne. En nyt osaa siihen laittaa automainosta, ei tunnu romanttiselta, pahoittelut ?. Latisti väkisinkin juttua. Toisaalta ymmärrän, toisaalta en. Ja varmasti on ollut äärest kivaa, en sitä epäile hetkeäkään. Olin minäkin joskus nuori . Tässäkö nyt on vaan realiteetit vastassa ja mainos…
  Joka tapauksessa, kun olette onnellisia yhdessä, se riittää, Minillä tai ilman Miniä ?
  Joten nauttikaa jokaisestä hetkestä, pienestä ja suuresta, carpe diem!

 • Minä

  Tämäkin juttu jo Iltalehdessä. En tajua mitä toimittajien päässä liikkuu… En kirjoita pahalla vaan ihmettelen toimittajaa.

 • jenna

  Ihanaa että oot löytänyt sen oikean! Onnea❤️

 • Eeva

  Moi!
  Ihania kuvia susta ja sun ruusumiehestä.Berttakin näyttää olevan innoissaan lunta nenän päässä.Onnea yhteiselle taipaleelle.

 • Saga

  Hei, itseäni ei häirinnyt tuo automainos lainkaan. Sopi hyvin tarinaanne. Kiva, että jaat hiukan yksityisyyttäsi meille lukijoille. Paljon onnellisia hetkiä teille ja nauttikaa elämästä.

 • Johanna

  Itse kyseisellä mökillä viettynyt useampia viikonloppuja täynnä laatuaikaa, rentoutumista ja todella onnellisia hetkiä.. Ihana paikka!!

 • Elisabeth

  Hei! Ihana postaus, olisi kiva myös joskus lukea kuinka tämän prinssin olet loppujen lopuksi tavannut. (kiinnostaa tämmöistä ikisinkkua)! tsemppiä ja ihanaa että ”vanhemmallakin” iällä on vielä toivoa löytää tosiaan kumppani.

 • Susanna

  Aivan ihanalta kuulostaa teidän reissu. Just tuollaista itsekin kaipaisin kaiken hässäkän keskelle, mutta eipä tässä nyt ole rahkeita lähteä mihinkään. Onneksi mulla on kuitenkin parin viikon päästä viikon loma niin voin täällä omassa tönössäni sitten kuitenkin fiilistellä ja tehdä kaikkea mikä hyvältä tuntuu, tai olla tekemättä. Oikein ihanaa joulun odotusta teille molemmille :)

 • Iina / MouMou

  Oi, tää oli tunnelmallisin MINI-postaus, mitä oon lukenut! Innolla odotan omaa vuoroa ja minne päädytään ajelemaan. :)

  • Miia Ezen

   Ooh kiitos Iina! ? Ihanaa Minireissua sulle sitten kun on sun vuoro.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram