Tasainen itseruskettava kasvoille

Kaupallisessa yhteistyössä: Swiss Clinic

Alla olevissa meikittömissä kuvissa näette sen, mitä vuosia auringossa loikoilu on iholleni tehnyt. En siis aio enää pahentaa läikikkään ihoni tilannetta vaan suojaan kasvoni tehokkaasti auringolta – niin aurinkosuojalla, aurinkolaseilla ja hatulla. Rakastan kuitenkin rusketusta ja sen aion hankkia purkista. Jopa etelän reissulle lähtee aina aurinkovoiteiden lisäksi itseruskettava mukaan. Olenkin niin iloinen, että Swiss Clinic oli minuun yhteydessä ja sain testiin nämä laadukkaat itseruskettavat. Kaupalliseen yhteistyöhön en aluksi edes suostunut, koska niin kuin aina – haluan ensin kokeilla tuotetta.

Miten näitä käytetään?

Tähän pakettiin kuuluu kaksi tuotetta ja mikä parasta: voin käyttää näitä omien lemppari kasvojenhoitotuotteiden kanssa. Sekoitan aamulla Self-Tan Dropseja kasvovoiteeseen. Illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen pyyhin kasvot ja dekolteen kosteuttavilla Self-Tan lappusilla. Näin helppoa! Niin kuin moni teistä tietää, että tykkään läträtä ihoani iltaisin monivaiheisella kasvojenhoitorutiinilla. Teen silti kaiken sen, annan mömmöjeni imeytyä ja lopuksi pyyhin kasvot Swiss Clinicin itseruskettavilla lappusilla.

Minkälaiset tulokset sain?

Meikittömässä kuvassa näette ensimmäisen käyttökerran tulokset. Takana on siis itseruskettavat tipat ja illalla lapulla pyyhkiminen. Lisäsin kosteusvoiteeseen vain muutaman tipan, koska halusin luonnollisen lopputuloksen. Tippoja voi lisätä myös suoraan kasvoille ilman kosteusvoidetta, jos haluaa vahvemman rusketuksen. Pipetistä tulee muuten tipat aika kovalla vauhdilla, joten kannattaa annostella sitä melko vähän pipetin sisään. Tämä vauhdikas pipetti onkin ainoa huono puoli tässä loistavassa tuotteessa.

Ennen ja jälkeen kuvassa on sellainen hassu ero, että kasvoni ovat luonnostaan todella punaiset. Sen vuoksi joudun valitsemaan meikkivoiteeni aina kaulan värini mukaan, jotta saan kokonaisuudesta oikean värisen. Meikatuissa kuvissa näkee siis suuremman eron ja siinä olen käyttänyt tuotetta kaksi päivää peräkkäin. Kaiken sen punaisuuden alla on hyvin vaalea tyttö.

Tasaisen rusketuksen lisäksi todella poikkeuksellista tässä tuotteessa on se, etten ole kertaakaan haistanut sitä perinteistä ällöä itseruskettavan hajua. Lisäksi itseruskettavat laput tekevät ihosta todella pehmoisen ja rusketus on kauttaaltaan tasainen. Hoitoahan ei tarvitse tehdä kuin pari kertaa viikossa, joten tuotteet kestävät omassa käytössäni kahdesta kolmeen kuukauteen. Haluaisin tätä samaa koko kropalle!

Paljonko tuotteet maksaa?

Nämä kaksi tuotetta saa nyt alennettuun yhteishintaan 49 eurolla (lähetyskulut 4 euroa), mutta ne voi ostaa myös erikseen. Jos ostaisin vain toisen, niin ottaisin itseruskettavat lappuset, koska ne on niin helppo käyttää ja kuljettaa mukana reissussa. Tosin näillä kahdella tuotteella saa parhaimman ja tasaisimman lopputuloksen.

Saat vielä ylimääräisen 15% alennuksen kaikista Swiss Clinicin itseruskettavista tuotteista alennuskoodillani MIIATAN15. Tämä tulee siis Swiss Clinicin sivuilla olevan alennuksen päälle! Lisätietoja tuotteista löydät TÄSTÄ ja tilaamaan pääset TÄSTÄ.

Voisinkin sanoa, että tässä on taas sellaiset tuotteet, jotka saavat MIIA-leiman eli hyväksytty ja hyväksi koettu.