Kolmen viikon uskomattomat muutostarinat

 

Mun ensimmäinen haaste on saatu maanantaina päätökseen ja halusin koota teille nämä uskomattomat tarinat, miten mahtavia  muutoksia nämä ihmiset on saanut elämäänsä. Vaikka kyseessä on vain nettivalmennus, on ryhmän tuessa ihan valtavan suuri  voima.

Muutokset ei ole vain fyysisiä, vaan hyvä ravinto ja säännöllinen rytmi on saanut parhaimmassa tapauksessa asiakkaat  eroon mm. opiaateista.  Hyvä olo on niin valtavan iso kokonaisuus.

Näitä viestejä lukiessani todella tajuan mikä vaikutus kaikella työllä, tsemppaamisella jne.. ihmisiin. Tuntuu niin hyvältä näiden ihmisten puolesta. Mikään ei ole arvokkaampaa kun hyvä ja terve olo.

 

Kuva :  Juuli Rönkä 

”Lähdin tähän haasteeseen siksi, että saisin sen kadotetun treenimotivaation taas takaisin.
Ei onneksi tarvinnut kauaa sitä etsiä!

Kun yhdistää yksinhuoltaja arjen, työn ja iltaopiskelut, niin arki on kiireistä, mutta loppujen lopuksi kaikki on vain omasta asenteesta kiinni.

Ja mikä parasta, kun äiti voi hyvin, voi koko perhe silloin hyvin! Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin. :)”


 

”Kiitos! 3viikon muutos on ihan huikea. Olo on niin paljon energisempi. Ulkoisesti iso muutos ja henkisesti vielä isompi. Painoa lähti – 5,5kg. Tästä on hyvä jatkaa.
Iso kiitos Martina!”


”Olen neljän lapsen 33-vuotias äiti. Meidän perheessä eletään niitä kuuluisia ruuhkavuosia. Eletään tavallista arkea, johon on kuulunut myös keskimmäisen lapsen vakava sairaus ja kaksosten syntymä raskaan elämäntilanteen keskelle. Kaikessa myllerryksessä oma itseni on unohtunut. Asia on kaihertanut mieltä pitkään, ja jostain nyt sain kimmokkeen ryhtyä viimein tekemään asialle jotain. Päätin ryhtyä mukaan tähän 21 päivän haasteeseen.
Mulle iski semmonen tunne, että nyt on pakko rueta tekemään jotain, huolehtimaan itsestänikin viimein. Tämä kolmeviikkoinen on ollut ihan mahtava tutkimusmatka itseeni, kuka oon ja mistä tykkään. Oon löytänyt liikunnan ilon, saanut virtaa päiviin ja iloisemman mielen.

Kolme viikkoa on mennyt yllättävän helposti. Matka kohti terveempää minää jatkuu tämän haasteenkin jälkeen.

Kiitos suuntaviivojen antamisesta ja tsemppaamisesta tämän haasteen kanssa.”


”Ensinnäkin haluan kiittää sinua siitä että olet tässä täysillä mukana ja teet tätä täydellä sydämellä!
Hyvinvointi ja liikunta ovat selvästi lähellä sydäntäsi.

Olen itse aina ollut kiinnostunut urheilusta ja terveellisestä elämäntavoista mutta olen sallinut itselleni herkkupäiviä sekä en aina ole niin kriittinen siitä mitä syön.

Olen tällä hetkellä kotona 7kk ikäisen tytön kanssa jonka takia salille on vaikea lähteä ja sitä myöden kiinnostuin kotitreeneistä. Tämän sinun valmennuksen myötä sain uusia ideoita ja opin miten tehokasta kehonpainotreenit voikaan olla. Sekä opin suhteuttamaan ruokamääriä niin että proteeiineja, rasvoja, hiilareita, marjoja, hedelmiä sekä kasviksia on oikea määrä.

Sain lisäboostia kun näin että muutosta tapahtuu sekä oikeanlainen ruokavalio antoi lisä energiaa.

Minulle ei ollut tärkeää että paino tippuu sillä en ikinä ole ollut ylipainoinen mutta halusin kiinteyttää sekä oppia syömään oikein ja sen tavoitteen saavutin avullasi ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kiitos!”


”Kiitos haasteesta. Aivan tajuton muutos kropassa, mutta ehkä vielä mielettömämpi muutos henkisesti. Haasteen hyödyt ulkonäön lisäksi: energiaa on paljon enemmän, niska-hartiatulehdukset on tipotiessään ja unen laatu parani 100%.

Ja olit oikeassa, haasteen pystyi toteuttamaan vaikka kasvattaa lähestulkoon yksin neljää lasta, kahta kissaa ja opiskelee vielä siihen päälle”

 

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.