Pk- kausi on alkanut Leviltä ja vinkit maastopyöräilyyn

 

Terveisiä Leviltä.

Täällä ollaan koko perheen voimin ja täytyy sanoa että on niin hyvä olla. Luonto on ihan mielettömän kaunis, kuten aina. Ilma  on raikas ja luonnon äänet saa ihmeellisen rauhan aikaan.

Tultiin normaalista poiketen autolla tänne koska, tuotiin mukana maastopyörät, mönkijä sekä sprintteri ( millä ajettiin ) jää tänne, tulevan kauden vieraita varten. Alku viikosta lennetään kotiin.

Päivät on mennyt ulkoillessa, ollaan ajettu pitkiä lenkkejä pyörällä, kerätty mustikoita ( mitä muuten on paljon ), leivottu, leikitty, saunottu  ja nautittu toisistamme.

Levi on jälleen kerran tehnyt tehtävänsä ja tää hullunkurinen perhe on yhtä.

Pyöräilyt ja iltajumpat on  tosiaan  tehty valmentajien ohjeilla. Takoittaa se sitä että valmistautuminen seuraavaan kisakauteen on alkanut. Matkassa on tosiaan uusi fysiikkavalmentaja Petri Halonen ja lajivalmetajana jatkaa tietysti Antti Haqvist . Pk- kausi on alkanut ja motivaatio on huipussa. Tulevan kauden kisoista kirjoitan myöhemmin.

Maastopyöräily on ihan loistava tapa treenata peruskestävyyttä, koska luonnossa ei ajo ei tunnu ns. treeniltä ja vauhti pysyy maltillisena.

Mun vinkit maastopyöräilyyn

  • ihan peruspyörälläkin pärjää pitkälle
  • pukeudu lämpimästi ja asianmukaisesti
  • muista energia ja nesteytys
  • suunnittele reitti etukäteen
  • aja porukassa
  • lähde rohkeasti poluille

Vuorokauden telttaretki

Huomenna lounaan jälkeen lähdetään koko jengi, kodinhoitajaa myöten vuorokaudeksi tonne luontoon retkelle. Lähdemme oppaan mukana kanootilla kohteeseen, minne pystytetään leiri.

Vuorokauden aikana kalastetaan, marjastetaan, ihmetellään ruskaa, nautitaan retkiruokaa ja tietysti nukutaan yö teltassa.

Olen ihan super innoissani  koska, tytöille tää on kokemus  mitä ei varmasti unohda. Luonnolla on niin uskomaton voima meihin.

Kännyköitä pidetään repussa mahdollisimman paljon ja aioastaan  kameralla otetaan paljon kuvia, jotka jaan teille mm. tänne blogiin.

Nyt aamupalan tekoon ja ulkoilemaan.

Iloa kaikkien päivään!

 

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.