Espanjan aurinko ja uusi perheenjäsen

Aurinkoista huomenta Espanjasta ☀️

Saavuttiin viime yönä ja täällä ollaan aamiaisella  meidän suosikki aamupala paikassa Dezentrali Coffee nimisessä paikassa.

Minä olen täällä seuraavat kolme viikkoa ( vähän vajaat ) ja Stefan sekä Isabella lähtee kotiin sunnuntaina. Juuli lentää tänne torstaina ja tarkoitus on kuvata valmennuksiin vähän  materiaalia jne…

Ens maanantaina  ( 24.9 ) alkaa mun ja Nannan toinen, viikon mittainen  REAL TRAINING CAMP   vuorilla. Odotan kovasti, tulossa ihan huippu magee viikko.

 

 

Eilen esittelin instagramissa teille meidän uuden perheenjäsenen ja kiitos vaan ihan kauhea määrä kommentteja ja ihastelua .

Pitkän  harkinnan jälkeen ollaan päätetty ottaa Rotweilerin pentu. Tämä ihana kaveri  Sunny Wonderland Bravehart Baxter tulee asumaan pääsääntöisesti Hangossa ja hänestä tulee Hangon tilan vahti. Minä ja Stefan ollaan tietysti  koiran isäntä ja emäntä, mutta haluamme että hän saa olla olla ulkona aamusta iltaan  ja elää  hyvää ison koiran elämää.

Hangossa asuu tallivastaava Tua ympäri vuoden, joka ottaa vastuun Baxterista. Yhdessä käydään koulutuksissa jne… Isabellan poni Esprit jäi myös nyt kokonaan Hankoon ( ei tule enää Helsinkiin ),  niin tämä päätös oli helppo.

Stefun kanssa ollaan oltu samaa mieltä  että jos joskus otetaan koira, on se Rotweiler.

Maanantaina se päivä koittaa kun meidän perhe saa lisäystä. Minä olen sillon vielä Espanjassa, mutta tytöt, Stefu ja Tua hakee pojan uuteen kotiin.

Ollaan kaikki tosi innoissaan ja onnessaan.

Iloa kaikkien viikkoon ja lämpimiä terveisiä Espanjasta !

XOXO

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.