Säältä suojaavaa ja käytännöllistä muotia ulkoelämään

Kaupallinen yhteistyö:  Didriksons

Syksy tulee ja saa pikkuhiljaa alkaa kaivamaan kaapista esiin takit,  neuleet ja kuorihousut. Syksy on ihanaa aikaa ja kuten oon ennenkin sanonut, se on jotenkin aina uuden alun aikaa.

Lasten harrastukset käynnistyy,  palataan 06 aamuihin, iltalenkkeilyt viileässä syysilmassa, kynttilät ja  pimenevät illat palaa ja villasukat saa kaivaa kaapin pohjalta.

Aktiivisen perheen asianmukainen pukeutuminen maalla, hevostallilla, Lapissa ja  arjen menoissa on tosi  tärkeessä roolissa ja kestäviä hyviä merkkejä on etsitty vuosien varrella. Minä vaadin ulkovaatteilta helppoutta, käytännöllisyyttä, sään kestäviä materiaaleja  ja  samaan aikaan tyylikästä ulkomuotoa.

Didriksonsin takkeihin olen tutustunut jo vuosia sitten Stockmannilla ja eteisen kaapissa yksi syksyn ja kevään ehdoton  luottotakki roikkuu vieläkin.

Tuleviin viileisiin ilmoihin  päätin pukea koko perheen uuteen Didriksons -syysmallistoon. Vaatekaappissa roikkuu vanhan luottotakin lisäksi uutta sadetakkia, lämpimiä svetareita, veden ja tuulen pitävää kuoritakkia syksyn hittiväreissä.

Didriksonsin syksyn teema on Islanti ja mallisto on kerännyt osittain inspiraatiota ensimmäisten ruotsalaiskalastajien vierailuista Islannin kalavesillä 1950 luvulla, käyttäen Didriksons ammattikalastus vaatteita.

Lifestyle muotia mutta samalla säältä suojaavaa ja käytännöllistä kaupunkiolosuhteisiin ja ulkoelämään.

 

 

 

Lasten mallisto taas jatkaa active play linjalla, jossa olennaisena osana sunnittelua on otettu huomioon mahdollisimman hyvä istuvuus ja liikkuvuus.

Ajatuksena on, etteivät vaatteet rajoita lapsen leikkejä ja liikkumista.

 

Tuotteissa yhdistyvät tyyli ja toiminnallisuus. Mallisto on luotu noudattaen skandinaavisia minimalistia linjoja ja muotoja kunnioitten Luontoa ja kestävän muodin periaatteita.

Jos sä  haluat nauttia jokaisesta hetkestä elämässä, on sun valinta Didriksons.

 

Didriksonsin löydät myös somesta näillä tägeillä.

#Didriksons#Syysmuoti#Didriksonsoriginals#Didriksonskids

Tervetuloa syksy, meidän perhe on valmis !

 

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.