Kesän hittilaji on PADEL

Keskiviikkona avattiin Turun Kupittaanpuistoon kaksi padel – kenttää. Turun ensimmäiset  Padel kentät.

Padel kentän avasi virallisesti upealla puheella  Ilkka Kanerva.

Keskiviikkona avajaisissa oli pelaamassa  vaikuttajia, mediapersoonia, urheilijoita  Jarkko Niemisestä lähtien. Jarkkoa ja Tiia vastaan pelattiin meidän eka matsi ja sanoisinko näin että Jarkko juoksutti meikälaistä aika reippaasti :)

Kivaa oli!

Pelikentällä nähtiin myös mm.  Janne Porkka, Jussu Pöyhönen, Juha Laukkanen, Miika Elomo, Rasmus Ristolainen, Max Sjövall, Mikko Rantanen, Roope Paltta, Milka Emilia Pasanen, Elina Leskinen ja Petteri Nummelin.

 

Padel on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille. Se on hauskaa ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille. Padel yhdistää kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden tavalla, johon hyvin harva urheilumuoto pystyy. Toisin kuin useampia muita mailapelejä, padelia voivat pelata mielekkäästi keskenään myös hyvin eritasoiset pelaajat.

Padelia pelataan aina nelinpelinä ja lajissa menestyy parhaiten oikean tekniikan ja peliälyn yhdistelmällä, voiman jäädessä selvästi toissijaiseksi ominaisuudeksi. Ja mikä parasta, pallorallit ovat padelissa yleensä pidempiä kuin muissa mailapeleissä.

Useissa maissa, erityisesti Espanjassa, Keski-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa, Padel on jo saavuttanut erittäin suositun aseman. Padel onkin yksi maailman nopeimmin kasvavista lajeista ja nyt myös Turussa Kupittaanpuistossa sekä Harjattulan Golf & Countryclubin mailla.

lähde:

www.padelpark.fi

 

Kuvat : Juuli Rönkä 

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.