Vuoden suosituin Blogi – Martina Aitolehti / Idealista

Keskiviikkona kuvauspäivän päätteeksi sain todella hämmentäviä uutisia, kun kuulin että blogini on ollut vuoden 2017 luetuin ja   haetuin blogi.

Tämä tuli todella puskista ja yllätyksenä. Tiedon löydät täältä.

 

Kirjoitan tärkeistä aiheista. Jaan omaa tietoani liikunnasta sekä puhun joka päiväisistä iloista, suruista ja haasteista  ja onnistumisista. Puhun asioista asioiden oikeilla nimillä.

 

On ollut ihanaa kuvata sporttia pienellä muoti twistillä. Kiitos mahtavalle Juuli Rönkälle, jonka kanssa olen viimeisen vuoden tehnyt aktiivisesti hommia.

Viime aikoina olen opetellut kuvaamisen saloja ihan itse :)

On ollu hienoa kuulla, kuinka saatte positiivista energiaa mun postauksista ja puhtia treeneihin. Se on juuri se, mitä toivonkin. Mulla sitä energiaa piisaa  ( en tosin  tiedä mistä ) ja liikunta  on mun koko elämä, kuten tiedätte.

Haluan  vielä kiittää  teitä kaikkia,  että olette mun mukana. Voitte paremmin mun kanssa. Te viette eteenpäin sitä minun tuomaa hyvän olon sanomaa<3

Kiitos, olette kultaa!

Kömmin tuolta sängyn pohjalta tämän kirjoittamaan, koska tuli valtava kiitollisuus puuska teitä kohtaan. Olen  saanut tämän paljon puhutun Influenssan Isabellan kanssa ja se on vetänyt ihan sängyn pohjalle. Lääkkeet alkaa pikkuhiljaa  puremaan ja alkaa vähän   virkistymään.  Raju tauti!

 

Rentouttavaa viikonloppua kaikille !

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.