Kuntoutus ajanjakso elämässäni

Kuvat: Shoot Haley

 

Tänään treenattiin jälleen mun kuntouttajani, lääkäri  Harri Hakkaraisen kanssa Esport Areenalla. Kuntoutus on kestänyt reilu 2 kk ja siinä ajassa on tapahtunut valtavasti.

Leikkausen tuoma pettymys siitä,  että kesän kilpailut jää multa väliin oli valtava. Pettymyksestä huolimatta, päätin että otan tästä ”levosta” kaiken irti. Rakennan koko ”talon” ns. uudestaan, mutta tällä kertaa perusteellisesti vain lajiani Triathlonia ajatellen.

Kuntoutukseen on kuulunut useita harjoituksia päivässä, missä vahvistettiin jalkapohjasta lähtien lihaksia. Pitkiä aamulenkkejä tyhjään vatsaan, pitkin epätasaista metsää. Vesijuoksua , kevyttä pyöräilyä sekä kymmeniä tunteja fyssarin  pedillä.

Olen noudattanut ohjeita orjallisesti. Kuunnellut ja tunnustellut kroppaa tarkemmin kuin koskaan.

Vaikka välillä on ottanut päähän, motivaatiota on tuonut viikottainen kehitys mitä on tapahtunut. Kropassa on ollut ihan uskomattoman hyvä fiilis, vaikkakin leikkaus on vienyt ison osan voimantuotosta.

Pikkuhiljaa olen päässyt takas treenin makuun. Kuntotus harjoituksien lisäksi olen uinut, pyöräillyt ja tehnyt kevyttä voimaa omankehonpainolla, Kiellettyä on ollut juoksu sekä painojen nosto.

Tänään ollaan aloitettu ajamaan juoksua sisään ja täytyy todeta että kaikki rakentaminen on ollut sen arvoista. Mä tulen olemaan kovemmassa kunnossa kuin koskaan, siitä olen 100% varma.

Kuntoutuksen aikana ollaan saatu aktiiviseksi kaikki tärkeät lihakset, mitä mun lajeissa vaaditaan. Nyt alkaa se todellinen työ ja matka kohti starttiviivoja.

Ilmoittauduin perjantaina Marbellan IRONMAN – kisaan, mikä käydään huhtikuussa ja tiedättekö mikä on kaikista siisteintä? Mun rakas mieheni osallistuu kisaan myös :)

Nyt unta palloon ja kohti uutta, kiireistä ja mielenkiintoista viikkoa!

XOXO

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*