Bodyweight Training with Martina

 

kuva: Pasi Liesimaa / Iltalehti

Kaupallisessa yhteistyössä: FitClutFinland

Tänään on se päivä kun mun omankehonpaino- valmennus tulee vihdoin myyntiin.  Olen aikanaan käynyt Spartan bodyweigh– ohjaaja koulutuksen ja käyttänyt näitä oppeja useissa projekteissa sekä omassa treenaamisessa.

Omankehonpainolla tehtävät harjoitteet on äärimmäsen tehokkaita ja kivoja.  Harjoitukset kehittää oikeaa voimaa, kehonhallintaa  sekä liikkuvuutta. Omankehonpainolla pystyy harjoittelemaan missä vain ja koska vain, koska välineenä toimii sinun oma keho.

Tein valmennuksen ajatellen äitejä, kiireisiä uraihmisiä ja ihmisiä jotka haluaa vaan yksinkertaiseti  tehdä asiat helposti tinkimättä omasta hyvinvoinnista. 

Omankehonpaino on myös ylipainoisilla turvallinen muoto harjoitella, koska kehoa ei kuormiteta millään ylimääräisellä.

Valmennus tulee mukanasi ulkomaille, maalle ja vaikka työpaikalle.

Tein valmennukseen  tueksi monipuolisen ruokavalion, missä puhtaus on se avainsana.   Minun valmennuksissa ei päästetä enegioita miinukselle, vaan rakennetaan pohja kaikelle vahvaksi jotta se kantaa läpi elämän.

Uskon että kun tasapaino pikkuhiljaa kaikelle löytyy, on se pysyvää.

 

Oon todella innoissani tästä kokonaisuudesta ja tämä toimii loistavasti myös mun juoksuvamennuksen tukena.

Lähde mun mukaan kohti parempaa oloa ja kevyempää askelta.

Valmennukset on nyt tämän loppuviikon ”earlybird” hintaan 24,90€ ( normaali 59€ )

Valmennuksiin pääset täältä.

Energiaa kaikkien keskiviikkoon!

XOXO

 

 • Kysyjä

  Moikka Martina! Tarkoittaako tuo harjoittelu sitä, ettei siinä käytetä mitään muista apuvälineitä kuin omaa kehoa? Eli minun ei tarvitse ostaa mitään tarvikkeita, että voin osallistua sinun valmennukseen?

 • Jumppapirkko

  Heippa! :)
  Onko tämä body weight -valmennus liian laimea bw-liikuntaa pidempään harrastaneelle? Vai onko tämä erittäin vähän liikkuneille/aloittelijoille tarkoitettu valmennus, vai valmennus jonkin toisen liikunnan tueksi? Eli riittääkö tämä itsessään treeniksi?

  • Martina Aitolehti

   Moikka,
   Treenit kovenee valmennuksen loppua kohden, mutta kyllä minä uskon että saat näillä ihan kelpo treenin aikaiseksi.
   Ja jos tuntuu että on energiaa ja puhtia painaa enemmän, niin aina voi tehdä liikkeitä enemmän.

   Hyvä valmennus ja tosiaan myös vaihtoehto myös niille päiville kun aikataulut ei vaan anna myöden lähteä salille ja treeni on tehtävä.
   Mukaan vain :)

   Energiaa,

   Martina

 • Eea

  Onko ruokavaliossa valmiita reseptejä ja pitääkö ostaa jotain jauheita sun muita ravintolisiä? Osallistuin kerran erääseen nettivalennukseen missä ruokavaliossa piti ostaa ihan hirmuinen määrä kaikenlaista ”urheiluruokaa”. Eihän tällaisella tavallisella ihmisellä ollut varaa ostaa kuin muutama jolla yritin pärjätä.

  • Martina Aitolehti

   Huomenta!

   Mun valmennuksien ruokavalioissa ei ole kuin vitamiinit ja muutama superfood ( mitkä on vaihtoehtoisia ). Ihana tavallista ja ravitsevaa ruokaa pyritään syömään .

   Martina

 • Anika

  Moikka! Onko siis kuinka useasti viikossa reenit vai joka päivälle? Koulusta kun kesälomalle jää ja menee kolmivuorotyöhön ei energiat riitä aina salille, niin tämä kuulostaisi hyvälle!

  • Martina Aitolehti

   Valmennuskessa on kolme treeniä viikossa. Voit jakaa treenit oman aikatulun mukaan ja tosiaan tehdä vaikka kotona ennen töitä. Näin säästät aikaa ja treenit tulee oikeasti tehtyä.

   Mukavia treenejä ja iloa kevääseen!

 • Katariina

  Moikka,
  minulla on synnytyksestä aikaa nelisen kuukautta. Koen palautuneeni hyvin ja vatsalihasten erkaumaa ei enää ole. Onko tämä turvallinen aloitus ”kovempaan” treeniin? Kevyttä kehonpaino treeniä tein koko odotusajan sekä nyt myös synnytyksenksen jälkeen. Kiitos vastauksesta jo etukäteen ja hyvää kevättä:)

  • Martina Aitolehti

   Ilman muuta voit aloittaa jo kovemmankin treenin. Vatsoja kannattaa tutkailla ja vahvistaa ne syvät ennen päälimmäisiä lihaksia.
   Mukaan vain, treenit on hyviä ja ihan varmasti tehokkaita :)

   Energiaa ja iloa kevääseen!

 • Pauliina

  Heippa! :)
  Tämä valmennus kuulostaa kyllä todella kivalta ja tilasinkin sen jo. Illalla meen testaamaan ensimmäisen treenin. Minulle jäi hieman epäselväksi se, että kuuluuko tähän samaan valmennukseen siis myös ruokavalio?

  • Martina Aitolehti

   Moi Pauliina!

   Valmennukseen kuuluu myös ruokavalio ( tavallinen sekä maidoton ja gliteeniton )

   Iloa!

 • Laura

  Moikka!
  Kuulostaa tosi kivalta ja mielenkiintoiselta. Näin keväällä ei oikein huvita mennä sisälle salille reenailemaan, tätä pystyy varmaan toteuttamaan hyvin ulkonakin? Tuleeko paketin mukana ohjeet/ohjevideot liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen?

  • Martina Aitolehti

   Jokaisesta liikkestä on video missä neuvon liikkeet. Ohejelman mukana saat treenit mobiin.

   Mukaan vain ja todellakin ulos treenaamaan!

   Energiaa :)

 • Bettina

  Hei,

  harkitsen ostavani valmennusta ystävälleni lahjaksi. Astuuko valmennus heti voimaan ostopäivästä vai voiko sen aloittaa kun itselle parhaiten sopii?

  • Martina Aitolehti

   Moikka!

   Valmennus lähtee käyntiin heti kun sovellusken lataa :)

   Ihana ja hydyllinen lahja <3

   Mukavaa kesää!

 • Hanna

  Moi Martina!

  Jos sovelluksen lataa nyt ja aloittaa trenaamisen heti niin häviääkö kaikki materiaalit 8 viikon jälkeen?

  Kiitos jo etukäteen ja ihanaa kesää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram