Toimituksen 8 kysymystä minulle

MIKÄ ON LIIKUNTAFILOSOFIASI?

Liikkuminen on minulle lähestulkoon sama asia kuin syöminen, mun keho ja mieli  tarvitsee sitä. Liikkuminen pitää kuitenkin tapahtua kehon armoilla. Kuuntelen tarkkaan kehon viestejä ja haluan nauttia jokaisesta treenistä.

Treeni on kuitenkin motivoivempaa, kun on asetettu tavoitteita mihin tähdätä.

 

PARAS TREENIMUISTOSI?

Näitä on paljon, mutta varmasti kärkeen menee Splash– ohjelman treenit Tikkurilan uimahallissa. Ensimmäinen voltti kympistä onnistuen, oli aika mahtava fiilis.

Onnistuminen tuntuu aina hyvältä. Pitää kuitenkin muistaa että onnistumisten rinnalla, pitää olla myös epäonnotumisia. Myös näitä koettiin hallilla ja kotiin lähdettiin usein  itku silmässä.

 

LEMPILAJISI?

Yleisistä treenilajeista juoksu menee varmasti kärkeen, mutta välillä tuntuu siltä että pyöräily on vienyt sydämmeni täysin. Sama fiilis tulee usein uimahallissa.

Salilla rakastan tehdä kovaa toiminnallista treeniä, niin että hiki lentää.

Olen myös kova laskettelun ystävä.

MITEN HUOLEHDIT PALAUTUMISESTA?

Palautumiseen olen oppinut satsaamaan entistä enemmän. Olen oivaltanut sen että kehitystä ei tapahdu, jos keho ei ole palautunut edellisestä harjoituksesta.

Käyn säännöllisesti urheiluhierojalla, venyttelen ja joogaan paljon.

 

JULKKIS, JONKA KROPPAA IHAILET?

Mielestäni uimareilla on upea vartalo. Pitkät ja hoikat raajat sekä vahva selkä ja keskivartalo. Uimareiden kehonhallinta on hienoa katsottavaa.

Natalie Coughlin vartaloa ja asennetta ihailen valtavasti.

 

MISTÄ PIDÄT ITSESSÄSI?

Itsessäni pidän eniten päättäväisyydestäni ja sisukkuudestani.  Ikä korostaa niitä mun luonteen hyviä puolia ja se on ylivoimaisesti hienoin asia. Hyvä asenne saa kokonaisuuden näyttämään todella hyvältä.

Ulkonäkö on tärkeä, mutta täysin toissijainen asia nykyelämässä.

 

RUOKAFILOSOFIASI?

Syön kun on nälkä ja pyrin syömään mahdollisimman puhdasta ruokaa. Vältän näkyvää rasvaa ja sokeria.

En myöskään täytä vatsaani leivällä tai juo ruokajuomana maitoa.

Paljon vettä, superfoodeja ja ravintoa riittävän usein. Nälän tunnetta ei saa tulla, muuten ei jaksa tehdä töitä eikä urheilla.

TREENIPÄIVÄN PARAS RUOKA?

Mulle aamupala on se mistä koko päivä starttaa. Terveellinen ja raikas aamupala, minkä saa nauttia ilman kiirettä on paras tapa aloittaa päivä.

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*