Synttärisankarin ajatuksia

 

 

Kuvat: Juho Tirkkonen

Kello on 6. 38 ja istun Hangon terassilla juomassa aamukahvia ja kirjoittamassa tätä.  Mulla on tänään synttärit.

Tytöt nukkuu vielä. Heillä alkaa tänään ratsastusleiri ja minä saan / joudun viettämään päivän itsekseni.

Olen varannut Spa:sta itselleni ajan kasvohoitoon ja hierontaan. Ajattelin käydä lounaalla ystävien kanssa ja nauttia auringosta.

Olen tässä viikonloppuna miettinyt mihin nää vuodet oikein menee? Tänään mittariin tulee 36 ja sanotaanko näin että viimeinen 10 vuotta on mennyt tosi nopeasti.

Musta on tullut 10 vuoden sisään äiti. Olen kasvattanut  Miss Helsinki- kisan kaikkien tietoisuuteen ja myynyt sen eteenpäin. Olen viihdyttänyt eri ohjelmissa ja tehnyt kaikkea täysin päätöntä. Olen rakentanut itselleni brändin, josta olen kovin ylpeä ja kiitollinen. Olen saanut tehdä ihan sairaan hienoja asioita, mitä ei rahalla voi saada.

Isoin asia, olen kasvanut ihmisenä ja valtavan matkan. Monta asiaa olen joutunut oppimaan kantapään kautta, mutta semmoista se elämä on. Pääasia on että oppii, eikä toista samoja virheitä.

Mun elämässä onneksi kaikki se turhanpäivänen todistelu, levottomuus ja epävarmuus on poissa. Koen olevani aikuinen nainen, joka tietää mitä haluaa. Mun sisällä on rauha ja se rauha on jotain niin arvokasta ja siistiä.

Selailin tossa kuvia kymmenen vuoden takaa ja eipä tää muija kovinkaan paljoa oo muuttunut. Meikin määrä vähentynyt ja hiusten pidennykset kadonnut.  Hyvä niin :)

Ihanaa olla 36!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille <3

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti