5 kuukautta ja -16 kg

Mun filosofia painonpudotuksesta ja hyvinvoinnista on selkeä. Minkäänlaista oikotietä onneen ei valitettavasti ole ja hyvä olo lähtee sisältäpäin. Kehon, sisäelinten toiminta, mieli ja tasapaino kaiken kanssa. Hyvä olo on ISO kokonaisuus. Silloin, kun tehdään totaalista elämäntapa remonttia on se tehtävä turvallisesti ja fiksusti.

Se paino todella putoaa ilman maitorahkaa ja jatkuvaa näläntunnetta.  Itseasiassa se putoo paremmin ilman niitä ja muutokset on todennäköisesti pysyviä.  Ajatus on hyvin yksinkertainen, siivotaan ruokavalio, opetellaan syömään puhtaasti raikasta ja hyvää ruokaa. Thats it!

Liikuntaa tukee projektia siinä sivussa ja jokainen liikkuu oman fiiliksen, taitojen ja sietokykyjen mukaan.

Mun KAIKKI valmennukset perustuu tähän filosofiaan ja siksi ne toimii.

Mä haluan esitellä mun tähänastisen valmennusuran isoimman muutoksen.

16 kiloa 5 kuukautta

 

”Moikka. Aloitin sun bodyweight training -ohjelman tammikuun ekalla viikolla. Noudatin sitä tarkasti sen 8 viikkoa ja nyt olen sen jälkeen soveltanut sitä. Olen nyt syönyt terveellisesti ja kuntoillut kohta 21 viikkoa. Painoa on pudonnut tähän mennessä huimat -16kg. Ja siitä haluankin kiittää sinua koska en usko että ilman sinua ja sinun ohjelmaasi olisin nyt tässä painossa. Olet erittäin inspiroiva ja positiivinen ihminen! :) Tässä muutama kuva jotka saa julkaista jos haluat.”

-Onnistuja, Bodyweight Training with Martina-

 

Mä teen tätä työtä sydämellä ja haluan että mun asiakkaat voi oikeasti hyvin ja muutokset olisi pysyviä. Toivottavasti tää inspiroi teitä ja antaa uskoa että joikainen voi tehdä sen muutoksen.

Parasta viikonloppua !

 

XOXO

Instagram – martinaaitolehtiofficial

Snapchat – martinamarieann

Facebook – Martina Aitolehti Official

Bloglovin – Martina Marie-Anne Aitolehti