Kolmen kopla, Mari, Martta ja Maija!

Tällä kertaa tyylistään kertoo 28-vuotias Mari, joka on ihan hiljattain palaillut kahden kotona vietetyn vuoden jälkeen takaisin työelämään. Marin vaatekaappi on saanut töihinpaluun myötä uutta päivitystä mm. Papun tunikoista! Marin tytöillä, suloisilla Martalla ja Maijalla on vain vuosi ja pari kuukautta ikäeroa, joten tyttöjen kanssa kotona hääräilevällä Markus-isällä vipinää riittää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Palasin kuukausi sitten töihin, kun lasten isä jäi vuorostaan kotiin hoitamaan tyttöjä. Lyhyen ajan sisällä olen ollut kaksi kertaa raskaana, tytöillä on ikäeroa vuosi ja kaksi kuukautta. Kahden kotiäitinä vietetyn vuoden jälkeen etsiskelen sitä omaa tyyliäni. Töiden alkaessa tuntui, että kaapistani ei löydy mitään päälle pantavaa. Nyt olen ostanut Papulta tunikoita, kiva kun merkiltä löytyy samisjuttuja äidille ja lapsille. Ehkä löydän oman tyylini hiljalleen taas. Töissä pitää olla siististi pukeutunut, mutta haluan myös näyttää itseltäni. Voin käyttää ihan hyvin legginsejä yhdistettynä tunikaan – ja tunnen oloni kotoisaksi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Lapsilta löytyy monenlaisia vaatetta, noin puolet me ostetaan uutena ja loput käytettyinä. Kun tytöt olivat ihan pieniä vauvoja, halusin pukea heidät hempeästi Newbie-malliston vaatteisiin. Nyt hankitaan mielummin jo vähän värikkäämpää vaatetta.

Kotimaiset lastenvaatteet kestävät kulutusta, sillä vaikka ne olisi ostettu käytettyinä ne menevät vielä meidän molemmilla tytöillä ja jatkavat matkaansa vielä meiltä eteenpäinkin. Lempparimerkkejämme ovat Papu, Gugguu ja Newbie (KappAhl) – mutta ei sillä merkillä niin väliä, kunhan vaatteen hinta-laatusuhde on kohdillaan ja vaate on mukava lapsen päällä.

Me käytetään myös Facebookin kautta löytämiämme ompelijoita, sieltä on löytynyt myös tyyppejä, jotka myyvät itse tekemiään vaatteita, ne on persoonallisia ja aika edullisiakin. Martan vaatteet menee Maijalle, pian ne saa siirtää ihan suoraan kaapista toiseen. Koska Markus on nyt vuorostaan kotona, niin hän pukee lapset arkiaamuisin, heidän päältä voi löytää aika yllättäviäkin ratkaisuja.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Martta
Panta – teetetty
Huppari – Gugguu (kirppikseltä)
Housut – H&M
Laukku – Veljekset Keskinen
Kengät – ostopaikka unohtunut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maijan ja Martan Mountain Buggyn tuplarattaissa on Petit Chérie -merkkiset pehmusteet sekä nahkasta teetetyt aisasuojukset sekä turvakaari. Kaunis hoitolaukku on Elodie Detailsiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mari
Korvikset – Uhana design
Mekko – Papu
Rannekoru – äitienpäivälahja Martalta
Kengät – ostopaikka unohtunut

Maija
Haalari – Gugguu
Pipo – Vimman kankaasta ommeltu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhanat Mari, Martta ja Maija!

Pienillä yksityiskohdilla saa esineeseen tai vaatteeseen heti vähän persoonallisuutta! Ihana idea Marilta ja Markukselta oli teettättää rattaisiin tuo nahkainen aisasuojus, itselleni ei koskaan tullut mieleenkään! Oletteko te bonganneet Facebookin tai Instagramin kautta myynnissä olevia itsetehtyjä vaatteita, leluja tai koruja?

ps. Mammatyylien Instagram-tililtä löytyy kuva Maijan vauvalelusta, joka sekin on Facebookin kautta löydetty.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*