Valmis työpiste!

Työhuoneen uusi String-hyllykkö on asennettu paikalleen ja nyt huoneessa onkin jo kaikki isommat jutut valmiina. Uuden työpisteen hankkimisen lisäksi maalasimme seinät hyvin vaaleanharmaalla ja ostimme vieraita varten vuodesohvan. Nyt voin rauhassa miettiä niitä pieniä ja kivoja juttuja, paitsi ehkä haluaisin vielä uuden tummemman sävyisen työtuolin ja maton – ja okeiii, valaisimet myös.

tyohuone, String hylly, String-työpiste, String home office, String workTästä pääset kurkkaamaan, miltä vanha työpöytä näyttikään! Seinille on ihana laittaa vähän printtejä tai valokuvia tuomaan kodikkuutta. Tarvitsen myös kaikenlaiselle sälälle säilytyslokereita ja papereille mappeja yms. Tiedättekö mistä löytyisi kivoja?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA, String-työpiste, String, String hylly, iMac, String home officeHuoneesta tulee koko ajan vaan parempi ja viihtyisämpi, vitsit miten huippua! Siinä vaiheessa kun lapset tarvitsevat omat huoneet, niin hyllykkö palvelee loistavasti myös koululaisen tarpeita.

 

String, String-työpiste, String workstation, String home officeKyllä mun kelpaa tässä näpytellä työjuttuja. Hei, jotkut siellä kyselivät kokemuksiamme työhuoneen IKEA PS LÖVÅS -vuodesohvasta. Kaikki vieraamme ovat ainakin kehuneet, että siinä on hyvä nukkua ja tässä muutaman viikon aikana siinä on ehtinyt nukkua ainakin neljä eri tyyppiä! Sohva on helppo levittää ja kasata, se onnistuu oikeastaan yhdellä käden liikkellä. Sohva menee pieneen tilaan, mutta levitettynä se on normaalin parisängyn mitoissa.

-Maj