Pohjoisen valosta syntynyt – uudistunut Lumene

*kaupallisessa yhteistyössä Lumene

Olettekin varmaan huomanneet, että meille kaikille suomalaisille tuttu Lumene on kokenut totaalisen muodonmuutoksen? Lumenen uusi ilme on mielestäni superonnistunut, tuotteiden uudet pakkaukset on niin raikkaita ja kauniita – eikä sisältökään jää kakkoseksi. Odotinkin heti lanseerauksen jälkeen pääseväni testailemaan Lumenen uutukaisia ja nyt näitä muutaman viikon testailleena olen edelleen ihan innoissani.

Invisible Illumination on kokonaan uusi tuotesarja, jonka tuotteet ovat ikäänkuin ihoa helliviä meikkejä. Lumene liputtaa luonnollisen kauneuden puolesta ja nämä uudet tuotteet on tehty korostamaan kasvojen parhaita puolia, nyt iho saa todellakin hehkua luonnollisena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInvisible Illumination -meikkisarjasta löytyy seitsemän herkullista tuotetta, jotka sisältävät mm. pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAInstant Glow poskipunapisarat ja hehkupisarat
Nestemäiset poskipunapisarat  tuovat kauniin sävyn poskipäille. Tipautan ihan vain muutaman pisaran kädelleni ja taputtelen sormin tuotetta poskipäille, jotka alkavat samantien hehkua, eikä puuterimaisesta lopputuloksesta ole pelkoa. Halutessaan tuotetta voi myös levittää siveltimellä tai meikkisienellä, mutta itse tykkään taputella tuotteen sormenpäillä paikalleen. Hehkupisarat ovat ihan kuin nestemäinen aurinkopuuteri! Ravista ennen käyttöä ja levitä käden kautta kasvoille, poskiluun kohdalle ja varovasti hiusrajalle.
OLYMPUS DIGITAL CAMERANordic Light Lip Perfector -huulihoide ja Serum Concealer -seerumipeitevoide
Sarjasta löytyy myös oma tuotteensa huulille, Lip Perfector Balm -huulihoide hoitaa ja kosteuttaa huulia ja tuoksuu myös herkulliselle. Huulihoide on hoitavan koostumuksensa ansioista huippu talvituote, siinä on persikkainen sävy, josta löytyy myös pieni ripaus pinkkiä.

Serum Concealer -seerumipeitevoiteella häivytät ihon pienet virheet. Mielestäni on ihan turha laittaa iholle paksua meikkikerrosta, mielummin kannattaa käyttää peitetuotetta paikallisesti ihon pieniin virheisiin, kuten punoittaviin nenänpieliin ja näppylöihin, Lopputuloksesta tulee paljon luonnollisempi, kun iho saa hehkua luonnollisena.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeerumipeitevoiteella voi häivyttää kätevästi myös tummia silmänalusia. Taputtelen tuotetta kevyesti silmien alle, jos tuummuutta on vähän enemmänkin (kuten yleensä on!), niin levitän kaksi kerrosta saadakseni tarpeeksi peittävän lopputuloksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATästä kuvasta näkyy huulihoiteen sävy parhaiten. Suosin persikkaisia, luonnollisia sävyjä huulilla – tämä sävy on toteutettu niin, että se erityisesti korostaa poskipunapisaroiden sävyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANordic Light valopisarat: Shimmering Dusk ja Rosy Dawn
Lisää valoa kasvoille, kyllä kiitos! Rosy Dawnin hienostuneen pinkillä sävyllä saa nätisti kasvojen parhaat puolet esiin, kun taas Shimmering Dusk sävyllä voi taiteilla näyttävämpiäkin korostuksia. Arkimeikkini viimeistely tapahtuu Rosy Dawn -valopisaroilla, toisinaan sekoitan muutaman tipan meikkivoiteeseen – tai taputtelen sormin meikin päälle ihan sellaisenaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInstant Glow -sävyseerumi
Sävyseerumilla saa heleytettyä ja tasoitettua ihon sävyä eli jos haet luonnollista, läpikuultavaa meikkipohjaa, niin tämä on valintasi. Haluaisin rohkaista erityisesti nuoria neitokaisia keventämään meikkikerrosta, miksi piilottaa kauniit kasvot? Jos lopputuloksesta haluaa kuitenkin kunnolla peittävän, niin kannatta testata sävyseerumia yhdessä Lumenen Blur-meikkivoiteen kanssa miksattuna tai sitten meikkivoiteen alla. Sävyseerumilla saa kevennettyä meikkivoiteen koostumusta ja samalla kasvot saa aavistuksen hehkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATein meikin kokonaan Invisible Illumination -sarjan tuotteilla + Lumenen Blur-meikkivoiteella. Lopputulos on siisti, vaikka jätin silmät kokonaan meikkaamatta. Tämän näköisenä lähdenkin usein arkena ulkoovesta, vaikkakin oloni on vielä kotoisampi, jos ehdin ja jaksan laittaa vielä kevyen silmämeikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos saisin valita sarjasta vain kaksi tuotetta, panostaisin ehdottomasti sävyseerumiin ja monikäyttöisiin valopisaroihin Rosy Dawn sävyssä. Näillä tuotteilla saa nopsasti freesattua lookin ja taiottua muutamassa minuutissa hehkua kasvoille, kaikista kiireisimpinäkin aamuina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKas näin, lisäsin vielä  silmiin ylärajaukset, sekä tein kevyen varjostuksen luomille ja sudin hiukan ripsiväriä. En ollenkaan tunne itseäni liian meikatuksi näin, vaan tämä on käsitykseni luonnollisesta meikistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInvisible Illumination -meikkisarja on kokonaisuudessaan aika ihana, nämä uutukaiset ylittivät omat odotukseni kevyesti ja jäävät meikkipussiini pysyvästi.

Olisi myös todella mielenkiintoista tietää mitä luonnollinen kauneus sinulle merkitsee? Vastaa kommenttiboksissa 10.11. mennessä, niin osallistut mun lempparituotteiden, Rosy Dawn valopisaroiden sekä sävyseerumin, arvontaan! Palkinnon arvo on yhteensä n.65 euroa. Laitan voittajalle viestiä sähköpostitse.

-Maj