Pahin tyylimokani

Se on beibet maanantai ja aloitetaanpa tämä viikko mukavasti, mitäs jos vaikka nauretaan tänään vähän mulle? Totta puhuen, itsellensä on ihan hyvä osata nauraa, etenkin jos pitää blogia. Minusta löytyy internetin syövereistä monta kamalaa kuvaa, todella monta hirvittävää asuviritystä ja kaikenlaista tekstiäkin sitä on tullut tuotettua, voi apua. En edes osaa nimetä yhtä hirvittävintä asuani, niitä on niin paljon. Yksi moka on kuitenkin mielestäni ylitse muiden ja se on hiusten värjääminen vaaleiksi. Alunperin haaveilin luonnollisesta hiusväristäni, mutta en oikein tiedä, mitä siinä sitten oikein tapahtui. Kesällä 2013 olin 28-vuotias ja ilmeisesti keskellä pahinta ikäkriisiä. Olin monessa mielessä vähän hukassa, etsin omaa tyyliäni kokeilemalla vähän ihan kaikkea, enkä oikein viihtynyt missään. Tein tuona aikana ehkä eniten hutiostoksia, mitä olen koskaan tehnyt. Myöhemmin lakkasin vaan yrittämästä liikaa ja tajusin, että ainakaan vaaleahiuksisena ei ollut hyvä olla.

1Ensimmäinen vaalennus takana ja olin tosi tyytyväinen. Hiukset olivat päältä vähän vaaleammat, kevyesti oranssit. Kun olisinkin tajunnut jättää koko leikin vaikka tähän näin.

2Tai tähän? Hiuksia sävytettiin ja lyhennettiin, innostuin niin kovasti, minusta tulee blondi! Tulen näyttämään todella luonnolliselta ja raikkaalta, jee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASyksy ja keltaisten hiusten aikakausi starttasi, se kesti itseasiassa yllättävän pitkään. Tässä hiusten väritilanne ei missään nimessä ole pahimmillaan. Koko ongelman ydin oli kai se, että hiukseni taittavat niin paljon punaiseen, että viileää vaaleutta ei ole kovin helppo saavuttaa – tai ainakin sen ylläpitäminen on vähintäänkin haastavaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASuurimman osan aikaa hiukseni olivat oranssit. Vaalea väri sai piirteeni katoamaan ja ihoni näyttämään todella oudon väriseltä. En melkein edes tunnista itseäni tästä kuvasta. Ei muuten sitten puhuta tästä asusta yhtään mitään.

768Kesällä 2014 hiukseni olivat varmaan kaikista vaaleimmillaan, ei toimi. Ei vaan yksinkertaisesti toimi. Hopeashampoota kului  ja samoin taittoväriä.
9Oranssi on uusi musta. Kaunis päivetyskin näytti oranssilta, koska hiukset. Tässä kohtaa aloin jo haaveilla tummemmasta väristä ja hiukset olivat saaneet jo värikäsittelynkin, mutta aurinko teki tepposensa.

Sekin piti varmaan vaan kokeilla, ihan vain voidakseni todeta, että ei enää ikinä. Ei kai kukaan voi olla sitä mieltä, että vaalea oli parempi, eihän? Haluatteko minun kaivelevan arkistoista ne kaikista hirveimmät asutkin?

-Maj