Samettiset liehulahkeet

Hurahdin viime kesänä liehuviin lahkeisiin ja etenkin siihen vajaaseen mittaan eli culottesit olivat kovassa käytössä. Loppukesästä epäröin vähän, että tuleeko täysimittaisia liehulahkeita käytettyä, mutta mitä vielä, Samsoe & Samsoelta hankkimani housut on vaatekaappini pidetyimmät pöksyt. Tässä talven mittaan liehulahkeet ovat salakavalasti vaan lisääntyneet kaapissani. Sametti on materiaalina nyt niin pinnalla, mutta miten mukavat samettihousut voivatkaan olla. Se kertoo jo aika paljon, että joulunpyhätkin vietin samettisissa lahkeissa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki – Ted Baker
Paita – Support Your Local/INCH” Store
Housut – Twist & Tango
Laukku – LV
Tennarit – Jim Rickey
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPohjoisessa oli näin paljon lunta. Tuli ihan teiniajat mieleen, sillä ei ole ihan hetkeen lahkeet kastuneet lumessa (pillifarkut) – niin on päässyt käymään varmaan viimeksi yläasteella. Muistattehan ne liian pitkät ja leveät farkut, joiden lahkeet vilistivät repaleisena maata? En ehkä jaksanut myöskään nostaa jalkojani kauhean korkealle tallustellessani, hahah! Ainakin äitini ihan varmasti muistaa ne ajat, kun toin aina lahkeissani puoli kiloa hiekkaa sisälle.

-Maj

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*