Joulupäivä pyjamissa

Joulupäivänä saa ja mun mielestä vähän kuuluukin, olla pyjama päällä aamusta iltaan. Tänä vuonna joulu osui (harmillisesti) lauantaille ja koska Miikalla ei ole yhtään ylimääräisiä vapaapäiviä, niin meillä on aika reipas aikataulu täällä pohjoisessa.

Ollaan kaahailtu tänään kyläpaikasta toiseen, joten yökkäritkin oli vaihdettava pois heti aamusta. Jouluaatto sujui kuitenkin varsin perinteisen kaavan mukaan ja yllätyttiin iloisesti tänne tullessamme, vitsit miten paljon lunta! Äitini on huolehtinut kaikesta, sängyissä oli lakanat valmiina, jouluruoka oli katettu pöytään ja tietenkin jokaisella mahdollisella hyllyllä tai tasolla on joko koristetonttuja tai kynttilöitä, myös molempia. Ihmettelin kyllä vähän missä ovat jokavuotiset jouluverhot? Kenellä, äitiäni lukuunottamatta, on oikeasti erikseen jouluverhot ja pääsiäisverhot, what? Äitikin totesi, että punaiset olivat tänä vuonna vähän liikaa, ihmeitä tapahtuu. Lapset saivat ihan liikaa lahjoja (mäkin sain muutaman ylläripaketin!) ja Teppo on lihonut varmasti ainakin kilon, eli kaikki hyvin.

sm1 sm2 sm3Kuvat – Janita Autio
Meikit & Hiukset – Saara Sarvas
Vaatteet – Samsøe & Samsøe/INCH” Store

sm4sm6Heti ensimmäisenä illalla vaihdan pyjaman, syön sängyssä suklaata ja mietin minne me lähdettäisiin perheen kanssa keväämmällä lomalle, PARASTA! Okei, ehkä yksi jakso The Affairiakin. Ehkä lasi viiniäkin. Kieltämättä toivoisin, että joulu ja vapaat jatkuisivat ihan vähän pidempään. Miten teidän joulunne on sujunut, saitteko paljon paketteja ja onko joulusafka maistunut?

-Maj

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*