Iki-ihana Frillamekko!

Gugguun Frillamekko on meillä ollut vähän sellainen ”kompromissimekko”, äiti kun tykkää yksinkertaisesta ja tytär toisinaan toivoo röyhelöä. Frillamekko miellyttää molempia ja ilmeisesti näin on muillakin, sillä Frillamekko taitaa olla yksi Gugguun himoituimpia malleja? Pitkähihainen mekko kun taipuu monenlaiseen menoon ja se on ainakin Rebekan mielestä todella mukava päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASaimme valita syksyn uutukaisista muutamia suosikkeja ja päädyin tähän raikkaaseen winered-sävyyn, se sopii mielestäni nätisti Rebekalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERARebekalla on mekosta koko 128 cm ja legginseistä 122. Arvioin koon aavistuksen ehkä väärin, mutta toisaalta ei haittaa vaikka kasvunvaraa vähän löytyykin, malli kun on kapeahko ja hihoista voi aina vähän kääntää. Legginsit olisivat kyllä menneet vielä yhtä pienemässä koossa, taitaa tyttö olla samanlainen pitkäselkä, kuin itsekin olen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMekko ja legginsit – Gugguu *giveaway
Tennarit – Converse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAFrilla toimisi myös mustana, sen kanssa voisi yhdistellä sitten kaikenlaisia (myös niitä räväkämpiä) leggareita!

Lasten vaatekaapit pursuilee kampetta, olen aikonut jo pari viikkoa tarttua toimeen, pitäisi käydä kaikki läpi huolellisesti. Nyt olisi varmaan ajankohtaista miettiä, että mitä tarvitsee vielä hankkia talvea ja päiväkotia ajatellen, mutta arvatkaapa olenko saanut mitään aikaiseksi? Lapset ovat nyt olleet viikon hoidossa ja vaatteiden nimikointikin taitaa olla vielä vähän huonolla tolalla… No, tällä viikolla! Meiltä löytyy ainakin jotain pieneksi jäänyttä vk-vaattetta ja toppaa, kiinnostaisiko ketään sellaiset, jos saisin vaikka laitettua myyntiin saakka ennen talvea? :D

-Maj

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*