Blockfest 2016!

Voi Blockfest, olit ehdottomasti koko kesän paras tapahtuma. Tänään hotellihuoneesta lähtiessäni huomasin Juulian kajaalilla peiliin kirjoittaman viestin ja meinasin alkaa itkemään. En tiedä mitä mä teille kertoisin viikonlopusta, kahdessa päivässä ehti tapahtumaan niin paljon kaikkea. Oli ihana nähdä kaikkia huipputyyppejä ja tietty on myös aina yhtä mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin. Monien kanssa olisi kiva ollut hengailla enemmän ja vaihtaa ajatuksia, enemmänkin kuin ne pintapuoliset kuulumiset.

Blockfest oli ihmisten lisäksi tietenkin, hyvää musaa, hauskanpitoa ja paljon rakkautta. Kovien kotimaisten artistien lisäksi oli siistiä päästä näkeen NAS ja Big Sean ja Post Malone! Järjestelyt toimivat, kuten aina Blockeilla. Ensiapupalvelutkin tuli ekaa kertaa testattua ja voin kertoa, että palvelu oli ystävällistä ja hyvää. Kiitos SPR:n tyypeille Juulian jalan paikkaamisesta vielä. Ihmisistä oikeasti välitettiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJaksettiin eilen Ilveksen jatkomeiningeille asti, joten nyt vähän väsymys painaa silmiä, mutta sehän korjaantunee suhteellisen helposti. Ajattelin kaatua tämän postauksen näpyteltyäni suoraan sänkyyn.

En keksi kyllä tämän parempaa tapaa heittää hyvästejä kesälle. Mä oon niin onnellinen, vaikka vähän taitaa olla haikeutta ilmoilla. Iso kiitos Blockfest ja YleX, ja kiitos vielä kerran kaikille mahtaville tyypeille, etenkin mun aisaparille Juulialle. Ensivuonna uudelleen, ehdottomasti.

-Maj

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*