Blockfest 2016!

Voi Blockfest, olit ehdottomasti koko kesän paras tapahtuma. Tänään hotellihuoneesta lähtiessäni huomasin Juulian kajaalilla peiliin kirjoittaman viestin ja meinasin alkaa itkemään. En tiedä mitä mä teille kertoisin viikonlopusta, kahdessa päivässä ehti tapahtumaan niin paljon kaikkea. Oli ihana nähdä kaikkia huipputyyppejä ja tietty on myös aina yhtä mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin. Monien kanssa olisi kiva ollut hengailla enemmän ja vaihtaa ajatuksia, enemmänkin kuin ne pintapuoliset kuulumiset.

Blockfest oli ihmisten lisäksi tietenkin, hyvää musaa, hauskanpitoa ja paljon rakkautta. Kovien kotimaisten artistien lisäksi oli siistiä päästä näkeen NAS ja Big Sean ja Post Malone! Järjestelyt toimivat, kuten aina Blockeilla. Ensiapupalvelutkin tuli ekaa kertaa testattua ja voin kertoa, että palvelu oli ystävällistä ja hyvää. Kiitos SPR:n tyypeille Juulian jalan paikkaamisesta vielä. Ihmisistä oikeasti välitettiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJaksettiin eilen Ilveksen jatkomeiningeille asti, joten nyt vähän väsymys painaa silmiä, mutta sehän korjaantunee suhteellisen helposti. Ajattelin kaatua tämän postauksen näpyteltyäni suoraan sänkyyn.

En keksi kyllä tämän parempaa tapaa heittää hyvästejä kesälle. Mä oon niin onnellinen, vaikka vähän taitaa olla haikeutta ilmoilla. Iso kiitos Blockfest ja YleX, ja kiitos vielä kerran kaikille mahtaville tyypeille, etenkin mun aisaparille Juulialle. Ensivuonna uudelleen, ehdottomasti.

-Maj

 • Marika

  Komia tuo Vuittonin laukku, mutta taitaa olla aika suolaisen hintainen, jotta raskisi itselle ostaa

  • Maj

   Kiitos! Se on kyllä ollut todella hyvä laukku, mutta tosiaan kyllä hinta on kieltämättä suolainen.

 • Ronja

  Mistä tuo neulemekko on? Kauniin mallinen ja värinen:)

  • Maj

   Moi Ronja! Neulemekko on Noisy Mayn eli Onlyn tai Vero Modan?

 • S - Beauty of life

  Me oltiin lauantaina ja oli kyllä niin hauskaa :) Ja mikä ilma <3

  • Maj

   Kaikista ennustuksista huolimatta sää oli kyl ihan tosi hyvä, ei ihan yhtä helteinen, kuin mitä parina edellisenä vuonna, mut just sopiva festarikeli <3

 • Helena

  Joka on sadetakki?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram