Prinsessasynttärit

Rebekan 6-vuotissynttäreitä juhlittiin perjantai-iltana, partyihin osallistui yhteensä 11 pientä juhlijaa, kaksi rohkeaa prinssiäkin ilmestyi paikalle. Rebekka halusi kutsua parin pitkäaikaisen ystävän lisäksi kamuja päiväkodista ja naapurista. Neiti toivoi prinsessasynttäreitä ja hän sai haluamansa. Tarjoilut olivat lähestulkoon samat kuin Samuelin lentsikkasynttäreillä, tehtiin kaikki itse. Oltiin varauduttu jätskibuffettiin, mutta se tavallaan unohtui siinä kaikessa hässäkässä.

Juhlissa vieraili superihastuttava Lumikki, jolla oli juuri sopivasti ohjelmaa valmiiksi mietittynä: prinsessavisaa ja kasvomaalausta. Lapset lähtivät ihan täysillä mukaan Lumikin juttuihin ja pakko sanoa, että hän pysyi roolissaan loppuun saakka ja oli kyllä todella hyvä lasten kanssa – hänen läsnäolo jätti myös meille vanhemmille enemmän aikaa keskittyä tarjoiluiden ym. järjestelemiseen.

Teemaväri oli tietty vaaleanpunainen, yllättävää kyllä, kaikki se pinkkihöttö oli mun mielestä vaan ihanaa, kai mussakin heräsi sisäinen prinsessa vielä näin vanhoilla päivillä :”D

minimuffinsitprinsessafiguuritKertsit napatiin mukaan marketista ja nuo paperipallot tilasin täältä, niitä tulee varmasti käytettyä jossain vielä myöhemminkin.

Rebekka oli jo muutama viikko sitten valinnut itselleen Helinä Keijun asun ja Lumikki laittoi hänelle toiveiden mukaisen kampauksen, juuri samanlaisen kuin oikealla Helinällä.

juhlaprinsessaJuhlaprinsessalla eli Lumikilla oli omat kasvomaalit ja muut systeemit mukana. Rebekka sai häneltä myös pienen lahjan ja kirjeen.

Kuvassa Lumikki ja yksi erittäinen onnellinen pikkutyttö. Hän ei halunnut illalla pestä kasvomaalauksia pois ja hiuksetkin piti jättää nutturalle. Epäiltiin, että valkki vähän painaisi päätä, mutta hän vakuutti voivansa nukkua vaikka koko yön kyljellään, voi toista.

Pienet prinsessat olivat kyllä huumassa kasvomaalauksista – Elsan huurteiset kuviot taisivat olla kaikista suosituimpia. Juhlaprinsessan Facebook-sivuilta löytyy hinnasto ja muuta infoa.

Pakko todeta jälleen kerran, että kyllä kannatti, juhlien järjetäminen lapsille on kaikista ihaninta ja niin palkitsevaa. Rebekka oli niin liikuttavan onnellinen, melkein äidille tuli tippa linssiin <3

-Maj

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*