Uutuuksia Lumenelta

Lumenelta lähetettiin muutamia tuotteita uutuukaisesta Arctic Spa -sarjasta minulle testiin. Pakko sanoa, että näiden purnukoiden ulkoasu on osunut nappiin vai mitä mieltä olette? Valkoisia ja simppeleitä purkkeja kelpaa pitää esillä kylpyhuoneessa. Muistan aikaisimmilta vuosilta ainakin ne vihreät spa-sarjan purkit ja vaikka ulkoasu ei olekaan välttämättä kosmetiikkassa se ykkösasia, niin tämä värimuutos oli mun mielestä oikein toimiva  ;)

 

lumene1 lumene2

Tuotteet sisältävät vasta hiljattain ihonhoitotuotteisiin tuotua tupasvillauutetta, niin anteeksi siis mitä? Tupasvillaa saadaan kasvin puuvillaa muistuttavasta kukasta ja sen kannasta. Lumenelta kerrotaan mm. tupasvillan sisältämien sokerien kosteuttavan ihoa tehokkaasti. Minulla itselläni on tosi kuiva iho, joten innostuin eniten sarjan vartalovoista. Ihoni imaisi tuotteen hyvin ja tuoksukin oli miellyttävän puhdas. Tuotteiden hinnat liikuskelevat siinä noin 8,90 – 12,90 välillä, joten ihan lompakkoystävällisiä kamuja nämä tupasvilla tuotteet ainakin ovat.

 

lumene3

Toinen vinkkaamisen arvoinen juttu Lumenelta on Roosa nauha kampanjatuotteet! Jokaisesta lumenen Olet Kaunis-kampanjatuotteesta lahjoitetaan euro tai kaksi euroa suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle. Lokakuun ajan kampanjoidaan rintasyöpätutkimuksen hyväksi ja lahjoittaminen on tehty erittäin helpoksi. Voit tukea ostamalla tuotteita, lahjoittamalla suoraan, aloittamalla oman keräyksen tai vaikka ostamalla pienen Roosa nauhan vain kolmen euron hintaan. Ajattelin napata huomenna kaupungilla asioidessani Roosa nauhat meille vaikkapa ihan R-kioskilta. Muistakaa, että jokainen, ihan pienikin lahjoitus auttaa.

 

-Maj, Magicpoks

 

 • inkku

  No hinnat on todella kohillaan, noita täytyy kokeilla.

 • OutiS

  Onko tuotteiden tuoksu oikeasti hyvä? Edellinen spa-sarja oli tehoiltaan huippuhyvä, mutta se karmea haju esti tuotteiden käytön. Olisin kaivannut sitä vartaloöljyä uuteenkin spa-sarjaan, se oli kätevä yksinkin suihkuttaa selkään talvipakkasten kuivattamalle iholle.

 • kalamuija

  Tyylikästä. Ja Lumenen tuotteet sopivat jokaisen kukkarolle. Mä ostin Hulluilta Päiviltä sellaista ”naamanpesuainetta”, ihana tuoksu:)

 • Milla

  Täytyy heti seuraavalla kauppareissulla ostaa kokeiltavaksi :D Tyylikkään näköiset purnukat lisää ostohalukkuutta!

 • Tiia

  Ihania purkkeja! Jotenkin sellaisia kalliin näköisiä, sellaisia, mitä kehtaisi pitää kylppärissä näkyvissä! Hintakaan ei ole paha, mut mites toimivuus?

  Olen unohtanut kokonaan roosa nauha kuun ja täytyykin varmaan heti huomenna kipaista jostain meidänkin perheelle nauhat hakemaan!

 • Hanna

  Ostin näitä valkoisia purkkeja viime kauppareissulla (Cittarissa taitavat muuten olla jossain alessa – tai eivät olleet mun ostaessani, mutta mainoslehdykän mukaan nyt ovat :D) ja ainakin heti käyttöön ottamaani yövoiteeseen olen huipputyytyväinen. Koko naama oli karjunut kosteutta, nyt kun ilmat on viilenneet, niin tollainen vähän tuhdimpi voide tekee ihmeitä. Tykkään. :)

 • Essi

  Meinasin tänään kurvata ostamaan apteekista täydennystä ihonhoitotuotteisiin, mutta taidankin suunnata suoraan Cittariin! Näitä on kokeiltava! :-D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram