Wednesday = funday!

Saatiin tänään mieluisia vieraita Turusta. Meillä oli playdatet Ideaparkissa, olimme Cocon & lasten kanssa liikenteessä. Me seurankipeät kotiäidit tuumimme, että eipä Turusta Tampereelle loppujen lopuksi niin pitkä matka ole ;) Tänään mentiin ihan täysin lasten ehdoilla, herkuteltiin, shoppailtiin vähän ja mikä parasta, ”riehuttiin” autiossa Funparkissa. Kävimme myös pyörähtämässä Polarn O. Pyretin myymälässä, josta poistuimme raidallisten muovikassejen kanssa. Tavallista sateista keskiviikkoa ei olisi mitenkään voinut viettää paremmin, sillä meillä ja lapsilla oli niin kiva päivä.

 

Esikoiset maailmanlaidalla :P

 

Turkulainen Tampereella :P

 

Ei suunniteltu asuvalintoja etukäteen, hih.

Tätä oltiin odotettu!!!

 

Maailman paras ”mutsi-laukku!” En muuten uskaltaisi edes esitellä omassa laukussa vallitsevaa kaaosta. Tällä kertaa mä löysin meille paidat, jepjep samanlaiset tietty…

 

Sweet Coco <3

 

 

 

Sisähuvipuisto Funparkia voin suositella lämpimästi kaikille lapsiperheille, sieltä löytyi kaikenikäisille jotain. Itseasiassa me ihmettelimme kuinka tyhjää siellä oli, mutta toisaalta se oli ihan luksusta. Ei jonoja minnekään, saimme rauhassa käydä laitteissa ja henkilökunta oli tosi ystävällistä. Pistäkääpä korvan taakse jos lähipuiston keinut alkaa tympimään.

 

-Maj

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*