& Other Stories – Sneak peek

             

& Other Stories

Galleria Esplanad

Aleksanterinkatu 42 D

Voi mimmit, eilen oltiin jännän äärellä! Päästiin poppoolla kurkistamaan etukäteen tänä perjantaina 3.2 Aleksanterinkadun kivijalkaan avaavan & Other Storiesin liikettä. Uskon puhuvani meän kaikkien puolesta ku totean että tätä on ootettu!!!

Rakastan kyseissessä brändissä heidän tuotteidensa lisäksi uskomattoma freshhiä sisustusta kaktuksineen kaikkineen ja konkreettisia liiketila valintoja. Pitkään tyhjänä seissyt Galleria Esplanadin kauppatila heräs henkiin ja oli erehtymättömän Storiesin näköinen.

Ilta suhahti ohi tuttuja moikkaillen, mutta sain kuin sainkin kälättämisen keskellä napattua ittelleni yhden, pienen ikuisuuden wishlistillä roikkuneen kynttilän jota en jaksanu Pariisista Suomeen raahata. Aika perus ja booring mutta toimii! :D

Huomenna siis kaikki kynnelle kykenevät shoppaamaan – ette tuu pettymään!

It’s here!!!! Finally. Other Stories finally arrived to Finland and we got a chance to get an exclusive sneak peak of the space & purchase our favs. I was so caught up with catching up with old friends that the clothing had to wait to another time! Beautiful space, check it out tomorrow and the grand opening.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

  • lotta

    Ihanaa, että vihdoin rantautui Suomeen! Ja upeita kuvia.
    Mikä kamera sulla on tällä hetkellä käytössä, ja millaisia kuvanmuokkausohjelmia käytät?=)

    • Milla K | Lack Of Colour

      Äläppä, on tätä ootettu! Nää on otettu Olympuksen e-pl7 rungolla jossa oli 17mm 1.8/f linssi ja kaikki kivat käsittelen Lightroomilla :) Luotto combo!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram