Mad Possum & Helsingin kaunein smoothie bowl

Mad possumMad OpossumMad possumMad possumMad possum Mad possum

Mad Possum

Vironkatu 11

00170, Helsinki

Nyt tuli bongattua sellainen Krunan-helmi ettei toista. Mad Possumin kahvista, smoothie bowleista ja paikasta itsestään tekisi mieli käyttää otsikossa mainitsemani superlatiivin lisäksi sellaisia kun: paras, sympaattisin, herkullisin ja tunnelmallisin.

Vain muutaman pienen kadenistuttavan pöydän + ikkunalaudan verran istumatilaa tarjoava paikka on ehdottomasti testaamisen arvoinen. Riennettiin Riikan kanssa kahden paikkaa testaaman välittömästi, kun sen Instasta bongasin. Ratikkareitin tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta sijaitseva kahvila toi mieleeni välittömästi pikku väläyksen Pariisia. Kahvilan eteen on nimittäin istutettu suurkaupungin tapaan pieni pirttipenkki, jossa espresson voi nauttia suorassa aurinonpaisteessa sään salliessa. Lisäksi palvelu ja hintataso on erittäin kohdallaan.

Käykäähän testaamassa & kertokaahan terkkuja!

Wanna know where to head for the best coffee in town (wink wink. It’s this place in the pics above)…. The secret is out!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 • Anna

  Hei, muistatko paljon hintaa tolla smoothie bowlilla oli? ?

  • Milla K | Lack Of Colour

   Voi kääks!! Mitähän se oli… mielestäni maksoin koko setistä (latte+Iso bowl) 11e luokkaa! Muistan vaan olleeni kassalla positiivisesti yllättyny hinnan suhteen❤?

 • Päivi

  Lämpimästi suosittelen!

 • Jamil

  Se on Mad Possum? :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram