25-v Synttäribrunssi

Harvoin elämässä tulee tälle moottoriturvalle vastaan hetkiä, jollon on täysin sanaton. No, nyt maanantaina koin yhden onnen aiheuttaman sellaisen

Juhlin toissapäivänä orastavan ikäkriisin sumentamana 25-vuotispäivääni neljän sydänystävän ympäröimänä. Viimeksi kun olen itte ittelleni minkäänlaisia illanistujaisia merkkipäivän kunniaksi järkänny, oli kyseessä täysikäiseksi tuleminen tai ylppärit. Apua, piti oikeen miettiä kumpi tuli ensin :D Vanhuus, dementia!!!

Ideana oli varsinaisten bileiden sijaan viettää pikkuporukalla tuoreiden croissanttien ja mimosojen täyteinen brussi siskoni kämpässä, jonka hän poikaystävänsä kanssa mulle sydämmellisesti kemujen ajaksi lainasi.

Päivä alko selaillessa silmät vuolaasti ilonkyyneliä vuotaen Riikan lahjaksi antamaa kuva-albumia, johon mimmi oli meikän äitä myöten (!!!) haastatellu läheisiä ja keränny muhun liittyviä lempparimuistoja paperille. Paras-lahjaidea-ever. Brunssin jälkeen ei tarvinnu kahesti pyytää käytönnössä 100-prosenttisesti bloggaajista muodostuvaa kaveriporukkaani pallojen kanssa posettamaan! Saatiin siis jopa otettua niitä aina unohtuvia yhteiskuvia – score.

Voin kertoa, että tästä eteenpäin otan ilon irti JOKAISESTA tulevasta syntymäpäivästä, sillä tällasia spessuja yhteisiä hetkiä on kiireisen aikusen ihmsen arjessa ihan liian vähän.

Happy birthday tooo meee!! I turned 25-this Monday and instead of a night out, I decided to host a b-day brunch with my nearest and dearest <3 I’ll let the pics do the talking on this one… It was PERFECT!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 • N

  Onneaonnea!!!!! Mitä toi herrrrkullisen näköinen pannuruoka on? Ohjetta pliiiis!! :-D

 • Sara

  Ihania kuvia! Mun silmät iski heti tohon Gingham-hameseen <333 Pakko kysyä, että ootko tehny itse vai onko kaupasta ostettu meinaan ihan sairaan hieno! Jos oot ite tehny, niin onko mahdollisesti Diy-ohjetta tulossa? :D

 • xxanni

  ihania kuvia – ja hei paljon onnea synttärien johdosta ! :–) taannoin juhlin omia valmistujaisiani aika lailla samalla hengellä; brunssi plus tuhat ja pari mimosaa ja kasa rakkaita. ihan parasta :) ja ihan super tuo lahjaidea !!

  • Milla K | Lack Of Colour

   Kiitos Kiitos!? Toi on kyllä toimiva ja kivasti totutusta poikkeava resepti hyviin juhliin? Ja lahja oli 5/5.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram