MUUTTOILMOITUS

 

Tänään ei ole ainoastaan helmikuun viimeinen päivä vuonna 2017, vaan tänään on myös päivä jolloin Kesällä kerran muuttaa ikioman domainin alle! WUHUU! Teknisiä ratkaisuja koskevat päätökset (webhotellin tarjoaja, palvelutaso, blogialusta, -teema, upgreidaukset… HUH!) jäivät itselleni tyypillisesti niin viime tinkaan, ettei WWW.KESALLAKERRAN.FI ole ainakaan vielä aamupäivällä toiminnassa, mutta sitä odotellessa toimii ainakin niin ikään lunastamani WWW.KESALLAKERRAN.COM!

Päivitin jo blogin uuden osoitteen Facebookiin, pian myös Blogloviniin ja muihin some-kanaviini. Lisäksi uudelleen ohjauksen täältä Idealistasta pitäisi toimia kuukauden ajan! Sydämellisesti tervetuloa mukanani uuteen ikiomaan osoitteeseen!

I’m moving to WWW.KESALLAKERRAN.FI (also www.kesallakerran.com), WELCOME!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *