Vaahtokarkkilumiukot

vaahtisukot1

vaahtisukot2

vaahtisukot3

 

Aika pitkä yhdyssana tuo vaahtokarkkilumiukko. Ja vähintään yhtä pitkää hermoa vaativaa niiden valmistaminen. Ainakin meikäläiselle. Kuten kuvasta 1 näkyy, tikutti mies kaksosten synttärijuhlia varten melkoisen kulhollisen lumiukkoaihioita, ja kuvassa 2 paljastuu, montako sain valmiiksi (grillataan ne loput sitten kesällä…)! Oli meinaan tarkkuutta ja aikaa (jota ei sitten oikein ollut) vaativaa tuo sulatetun suklaan pursottelu. Jopa tuolla varta vasten ostamallani koristelukynällä. Neninä sulatetulla valkosuklaalla liimatut puolikkaat Haribon lakutoukat. Mutta kakunkoristeiksi ja muutamalle halukkaalle lapsivieraalle nuokin onneksi riittivät. Idea löytyi Pinterestistä. Kokeilkaas itse!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *