Työvalaisimen uusi paikka

tyovalaisin1

tyovalaisin2

tyovalaisin3

tyovalaisin4

 

Edellisen kodin työpisteeseen pari-kolme vuotta sitten hankkimani Elloksen mattamusta työvalaisin sai jälleen uuden sijoituspaikan, kun kiinnitin sen vaihteeksi tv-nurkkaukseen, Ikean tauluhyllyyn. Tässä kodissa valaisin oli alkajaisiksi työpöydän päällä, seinähyllyn reunassa, ihan kuten vanhassa kodissakin. Sittemmin sijoitin sen keittiön mustaa seinähyllykköä valaisemaan. Mutta nyt kun illat ovat pimenneet, eikä viime keväänä rikki mennyttä Tolomeo Mega -jalkavalaisinta ole edelleenkään saatu korjattua (en tiedä mistä himmentimeen saisi uuden sulakkeen), alettiin olohuoneeseen kaivata lisävalaistusta. Ja mikä muukaan silloin otettiin hätiin kun tämä kaunis ja simppeli työvalaisin. Silloin aikanaan, hyvin pian valaisimen tilaamiseen jälkeen harmitti, etten tilannut samalla toistakin, ja asia harmittaa edelleen.

Telkun päällä oleva asetelma on ihan lemppareitani ja sitä onkin mukava tähyillä lempparipaikastani, sohvannurkasta. Yhdessä valaisimen kanssa asetelman muodostavat roskalavalta noukkimani EI-kyltti, itse tussilla pilkuttamani Casa Stockmannin S-kirjain, remonttimiesystäväisemme Jannen ja tämän Mari-vaimon väsäämä vanerinen ukkeli-joulutervehdys (vuodelta 2009) ja Tigerin kynttilöillä varustettu Ikean löytöpaikasta vuosia sitten bongaamani peltikynttelikkö.

An old lamp in a new place.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *