Kukkivat Anopinkielet

anopinkielet1

anopinkieli2

 

Hankittiin ensimmäinen anopinkielemme miehen kanssa jo yli kymmenen vuotta sitten, muistaakseni vuonna 2002. Hyvin pian hankittiin lisää ja kasvit jaettiin kahteen purkkiin. Anopinkielet ovat asustelleet kanssamme jo viidessä eri osoitteessa ja nyt koimme suoranaisen ihmeen, sillä viimeisen vuoden aikana ne ovat elelleet aiempiin vuosiin ja koteihin (kaksi viimeistä sisäpihojen pohjakerroksissa, sitä edellisessä oli pohjoisikkunat) nähden poikkeuksellisen hyvissä valaistusolosuhteissa ja nyt ne villiintyivät peräti kukkimaan! Itse en tiennyt moisen olevan mahdollistakaan. Mutta pakkohan se on uskoa, kun itse on nähnyt. Ja haistanut, tuoksuu ihan Hyasintille.

Our old Sansevierias are blooming!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *