Kalliovuortenkataja ja kaksosten uudet välikausivetimet

kalliovuortenkataja1

kalliovuortenkataja2

kalliovuortenkataja3

kalliovuortenkataja4

 

Yksi rapunpielen ruukun kolmesta Laakakatajasta oli kupsahtanut, ja ihan sattumalta sen seuraajaksi valikoitui perheen naisväen yhteisellä Prisman kesäpiha -reissulla näkemäni Kalliovuortenkataja. Tuon pitkän ruoskan ja kahden rennosti roikkuvan katajan kombo on mielestäni aikas hauska. Noita Prisman omaan House-mallistoon kuuluvia ruukkujakin saa taas (myös valkoisena ja beigenharmaana). Pihasyvennyksen muokkaaminen on jo alkanut, kun isäni kiikutti seulan lainaan ja toi samalla hienon rivin isoja pyöreitä kiviä.

Eilen noudin myös kaksosille tekemäni vaatetilauksen ja hetimmiten lähdimme lasten kanssa vesisateeseen vaatteita sisäänajamaan. Raaskin kuin raaskinkin tilata Reiman vedenpitävät Wetter -popot, kun näin ne Oz Babyn -verkkokaupassa 20% alella. Kaikkien aikojen kalleimmat lastenkenkämme ne olivat vielä senkin jälkeen, mutta kannatti, sillä lapset ihastuivat näihin Nelli- ja Risto-kengiksi (Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää, pitkä tarina…) ristityihin popoihinsa oitis. Samalla tilasin kaksosille uudet reilunkokoiset välikausipöksyt, alessa nekin. Näin vähän vaivaa selvitelläkseni oikeansävyistä housumallia, joka mätsäisi täydellisesti pojalle viime syksynä Reiman verkkokaupan alesta tilaamaani tummanharmaaseen välikausitakkiin (Tatha), jonka kanssa mustat pöksyt näyttivät mielestäni vähän pöljiltä. Onneksi oikeat pöksyt (Slana) löytyivät, joten pojan asu on nyt suorastaan täydellinen. Samat pöksyt sopivat oivallisesti myös tytön söpön valkoisen takin (Tay) kanssa. Samalla mallailtiin housujen ja kenkien kaveriksi myös H&M:n alesta pilkkahintaan tilaamiani softshell-takkeja. Ja hyvin passaavat yhteen nekin. Vielä pojalle tyylikäs neulepipo ja se on siinä, koot ovat sen verran reilut, että näihin vetimiin olis tarkoitus mahtua vielä kaksi seuraavaakin välikautta!

P.S. Meillä vesipyssyjen virkaa toimittaa suihkepullot.

Juniperus scopulorum and new technical/stylish outdoor outfits for my twins.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *