Joulukorttikuvaukset

korttikuva1

korttikuva2

korttikuva3

korttikuva4

 

Ostin kivat pukkikortit Tigerista jo hyvissä ajoin marraskuussa, mutta niin se edullisten joulumerkkien lähettämisaika vaan pääsi sujahtamaan ohi, ennen kuin kortit oli postissa. Ja sittenpä sainkin idean, jonka mukaisesti napsittiin tänään lähemmäs 200 ruutua joulukorttikuvia. Äiti kuvasi ja isi toimi haastavassa kuvausjärjestelijän tehtävässä. Tässä parhaimmat, joista ajattelin koostaa yhden postikortin kokoisen läpykän.

Ja ennenkuin kukaan ehtii kysymään, niin kärpässienikoristeet ovat viime- ja toissavuotisia ostoksia (Stockmannilta ja Anttilasta), kärpässienihatut ostettu toissa viikonloppuna Ikeasta.

Photos for our this year’s Christmas card.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *