Marokkoa makuusoppeen

marokkoamakkariin

plussa

sangynpaaty1

 

Olen aina tykännyt sillälailla sopivasti orientaaleista jutuista, niin vaatteissa (intialaiset ja pohjoisafrikkalaiset kaavut ja tunikat, sekä marokkolaiset tossut, aijai!) kuin sisustuksessakin, joten kun vihdoin päätimme pärjätä ilman sängynalussäilyttimiä ja ottaa runkopatjoista jalat pois (oli kyllä haaveissa jo edellisessä kodissamme, mutta siellä sängynaluslaatikot olivat ihan välttämättömiä!), näin makuusyvennyksemme (kuva toukokuulta) oitis marokkolaistunnelmissa (Pinterestiin olen koonnut aiheesta kansiotakin)! Ja mikäpä siinä nähdessä, kun kaikki tarvittava tavarakin löytyy omasta takaa! Tähän mennessä on patjoista poistettu jalat ja tyynyt kiikutettu alakertaan. Vielä tarttis käydä kaivelemassa katos isäni autotallista (jossa meillä on ihan aimo satsi edellisen kodin vintistä ja kahdesta kellarikopista kannettua tavaraa…) ja pesettää matot.

Sleeping alcove is getting Moroccan vibes!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *