Lasten nukkumishuone

lepohuone1

lepohuone2

lepohuone3

lepohuone4

lepohuone5

 

Lupasin kuvia lasten juuri valmistuneesta/valmistuvasta leikkihuoneesta, mutta saattekin niitä nukkumishuoneesta, jossa myös vaatteita säilytetään. Toisessa päässä on rivi Stuva-komeroita lastenvaatteille ja vähän muullekin tarpeistolle, toisessa (nyt kuvaamatta jääneessä) päässä 2,5 metrinen peiliovikaappi vanhempien vermeille. Isommat, jo tovin varastossa odottaneet juniorisängyt koottiin viikonloppuna ja samalla myös Valto-vauva sai normaalinkokoisen pinnasängyn käyttöönsä. Papan tekemä ensisänky (aitoa perintösänkyainesta) jäikin jo tovi sitten pieneksi, sillä tämä ensi viikolla tasan puolivuotias herra on melkoinen jötkäle.

Kaikki sängyt siis Ikean Gulliver-sarjaa, lakanat ja isompien lasten päiväpeitot (nekin jo päälle vuoden varastossa odottaneet alelaarilöydöt) Finlaysonin Elefanttia, vauvan vetskaripäiväpeite ja viirinauha jo edelliseen kotiin itse ompelemiani. Isompien sänkyjen alla lattiaan sulautuvat mustat Ikean vuodevaatelaatikot mm. palapeleille ja nukeille. Ikkunoiden alle tulossa pitkä hylly kukille ja muulle mukavalle, ja mattokin lattiaan (Tarkettin Trend 200-mallistoa, joku kysyis kummiskin), kunhan vaan saadaan pesetettyä. Tauluseinä vielä työn alla. Mutta kyllä täällä nukkua kelpaa, luulisin.

Tämänhetkisen elämäni suurimpia tragedioita on, että nyt kun olisi blogiin materiaalia vaikka millä mitalla, en ehdi siivota ja järjestellä paikkoja kuvaamista varten. Juu, meillä todella harvoin on valmiiksi riittävän siistiä… Isommille lapsille on kyllä isovanhempien toimesta järjestetty jos jonkinmoista ohjelmaa, mutta koska vauva on silloinkin kotona, on käytettävissä oleva aikani kovin rajallista.

Kids’ room for sleeping and clothes (we have other one for toys and playing).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *