Yläkerran vessa

uusivessa1

uusivessa2

uusivessa3

uusivessa4

uusivessa5

 

Kuten näkyy, on yläkerran vessa viimeistelyä vaille valmis. Valitettavasti mulla ei ole näyttää teille ”ennen”-kuvaa (en vaan pystynyt ottaan, oli niin hirvittävä kohde…), mutta voin vakuuttaa, että muutos on radikaali! Vessa oli nimittäin alkuperäisessä, vuosimallin 1981 asussa: kellertävä muovimatto, beigensävyinen ohutraitainen muovitapetti, marmorikuvioinen laminaattitaso, allaskaapissa tammiset haitariovet… ei tarvinne kertoa lisää?

Nyt on mattavalkoiset laatat lattiassa, Lujalla valkoiseksi maalatut OSB-levyt seinässä, Kvikin kaapit mustilla tammiviilu-ovilla, saman putiikin porsliiniallas ja 120cm leveä (korkeus 65cm) valopeili, Hansgrohen Talis S2 -hana, Gustavsbergin pytty, Prisman putkijalat ja itse mustaksi petsattu koivutaso asennettuna. Vesikin tulee ja menee, eli kyllä meidän nyt kelpaa!

May I present you: our new toilet!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *