Maalattu sängynpääty

sangynpaaty1

sangynpaaty2

sangynpaaty3

sangynpaaty4

sangynpaaty5

 

Makuualkovimme (takkaa vastapäätä) näytti kovin ankealta ja jäsentymättömältä ennen tätä halpaa ja jo edellisessä kodissamme hyväksi havaittua maalattua sängynpäätyä. Siihen tarvittiin pätkä maalarinteippiä, tela, vedellä laimennettu purkinpohjallinen puolihimmeää Luja-maalia ja tunti aikaa. Peräseinä on noin 260cm leveä ja sänkymme koostuu kolmesta 80cm runkopatjasta, koska aamulla sieltä löytyy yleensä 5 ihmistä ja yksi ranskanbulldoggi. Pallokankaalla päällystetty varapatja on estämässä tuota 3 kuukautista iloista pikkujättiäni (68cm ja 7,5 kiloa, saman kokoinen kuin veljensä 5 kuukautisena) tippumasta yösyöttöjen jälkeen sängyn ja seinän väliin. Makuualkovin tieltä purettiin seinä, joten ennen vaatehuoneen puolella sijainnut sähkökaappi on nyt sängyn päällä. Isäni maalasi ennestään turkoosin kaapin valkoiseksi ja avain sai Lustwearin nahkaisen avaimenperän.

Ja ihan oikeestihan tätä sänkyä ei ehdi pedata ikinä…

Cheap and super easy headboard with paint!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *