Lasten oma teltta (ja uudehko matto)

leikkiteltta1

leikkiteltta2

leikkiteltta3

 

Muistattekos miten viime kertaisen telttahankintani kanssa kävi? No sepä ei ihan vastannutkaan tuotekuvausta, ja rohkenin siitä täällä blogissakin purnata (ja siitähän sitten innostuttiin ihan valtakunnallisilla keskustelufoorumeilla asti!). Vaan tällä kertaa teltta oli juuri sitä mitä luvattiin, ja se sai jäädä (ainakin siksi aikaa, kun löydän meille vielä paremmin sopivan mustavalkoisen… jos joku haluaa myydä esim. sen H&M:n edellisen Unicef-version, niin laittaa postia tulemaan!). :)

Ja kuten näkyy, sai mattokollaasimme taannoin uuden ihanan keltaisen jäsenen. Sain maton lahjaksi, onneksi, sillä itse pelaan aina niin varman päälle, etten ikinään raaskisi sijoittaa moista summaa värilliseen mattoon. Mä niin rakastan tuota yhdistelmää!

Kids got a new (not perfect looking, but ok) tent to play with. And a while ago, I got (as a gift) that yellow beauty to my rug collage. Luckily, since I don’t have a courage to put that much money on a colourful rug. I just love that combination!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *