Vessa

wc1

wc2

wc3

wc4

Kun kylppäri sai jo oman raporttinsa, on nyt vessan vuoro. Siellä kaivettiin vanhaa tiiliseinää esille (päälle on sudittu Remontti Ässää), mutta muutoin käytössä ovat samat pintamateriaalit kuin kylppärissäkin: Kvikin kaapit, Pukkilan mattamusta mosaiikki, Supi-saunasuojalla mustaksi käsitellyt OSB-levyt. Myös väliaikaisratkaisuksi tarkoitettu pöytälevy on OSB-levyä, pönttö, Bathcon allas ja Hansgrohen Talis-hana kaikki Netraudasta, peili, roskis ja taitettava pikkujakkara Jyskistä. Samat Qualyn lintunaulakot on sekä kylppärissä että vessassa ja ne on hankittu Design Boulevardista (vieläköhän niitä siellä on?). Matto ja pyyhkeet Ikeasta, seinällä kehystettynä Eight Hour Dayn Katie Kirkin Brush&Stuff -juliste hankittu aikoinaan Etsystä.

Tämä vessa saa usein vierailta kehuja ja kyllähän se tosi kiva onkin, ehkä jopa vähän hotellimainenkin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *