Kylppäri nyt

kph1

kph2

kph3

kph4

Paljon on virrannut vettä Tammerkoskessa sitten edellisten kylppärikuvien. Tässä siis reilut kolme vuotta sitten rempatun kylppärin nykykunto.

(Kalusteet ovat Kvikin Manoa, täyslaminaattitaso ja valopeili samaisesta putiikista. Valkoiset seinälaatat, 30×60 ja 30x90cm, Bauhausista, lattian mattamusta mosaiikki Pukkilasta, Hansgrohen Talis-hana ja Bathco:n posliiniallas Netraudasta. Pyykkikori, lasipurkit, suihkuverho, matto ja pyyhkeet Ikeasta, roskis Jyskistä, puhtaalle pyykille varattu 80 litrainen laastipalju Löytötavaratalosta, kokoontaitettava Flexi Bath -kylpyamme VauvaPopista ja ranskalaiset saippuat ja käsirasva Stockmannilta.)

P.S. Viime päivinä blogissa on ollut kovin hiljaista, sillä kaikki käytettävissä ollut energia meni kodin siivoukseen ja pieniin kohennushommiin. Takana on aivan mahtavat kaksipäiväiset kodinkuvaussessiot, joiden tuloksen pitäisi olla nähtävissä puolen vuoden päästä… :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *