Lastenhuoneen ikkunan alla

Suhteeni lastenhuoneen uudistettuun ikkunanaluseen on jokseenkin ristiriitainen: toisaalta en haluaisi täyttää kotimme jokaista nurkkaa kalusteilla, vaan säilyttää edes pienen ilmavuuden illuusion (joka ei tosin näillä neliöillä/tavaramäärällä ole aiemminkaan päässyt toteutumaan…), ja toisaalta taas pari lisälaatikkoa auttaa saamaan tavaraa pois lattialta pyörimästä. Puolensa kummassakin siis. Ja peittäähän tuo hökötys myös tuota tylsää patteria.

Ikeasta noukittiin siis Förhöja-boksien lisäksi myös 120cm leveä ja 40cm syvä Bestå-runko ja siihen Stuva-etusarjaiset laatikot (rei’itys ei mene laatikon kanssa yksiin ihan yhtä hyvin kuin Strömsössä menis). Runko on 38cm korkea, vaikka etusarjat ovat vain 32. Olishan tuolta löytynyt myös 32cm korkea runko, mutta se oli ”TV-taso”, jossa oli tuuletusritilä takareunassa ja joka oli myös puolet kalliimpi. Että kauppaan jäi. Mutta ei hätää, on mulla tuohonkin tuunaussuunnitelma valmiina: lasken laatikon runkon alareunan kanssa tasoihin (nyt yksiä reikiä ylempänä) ja kiinnitän rungon yläreunaa kiertämään 6cm korkean listan. Vaikka mustan. Joten silloin tilanne näyttää siltä kuin laatikoston päällä olis 6cm paksu taso. Ovelaa! Näytän sitten kun se on valmis. Siis jos niin ylipäätään tulee tapahtumaan…

Ja Förhöjat sopivat säilömään myös kirjoja (ronskimpaa käsittelyä kestävät ovat tuossa lasten ulottuvilla, loput vielä kirjahyllyssä). Boksit ovat vielä pientä kontaktimuovituunausta vailla. Näytän sitten kun on valmista…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *