• Hottentotti

  Heippa ja kiitos ihanasta blogista! Ja kiitos Förhöja-vinkistä! Olen tässä etsiskellyt meidän uutukaiseen musta-valkoiseen olohuoneeseen kohtuuhintaisia ja tukevia lelulaatikoita. Näähän on just täydelliset.

  Tulee muuten tosta mustasta brion palikkalaatikosta Darth Vader mieleen… :D

 • PW

  Tosi kiva tuo laatikosto ja hienoja sun ideat yhdistella ovia ja runkoja muista sarjoista!

 • Marikken

  Sulla nuita ideoita riittää :) Mistä oot hankkinut ton valkoisen linnunpöntön, joka on tuolla kaapin päällä?

 • Minna

  On ollut hauskaa seurata, miten vauvojen huoneesta on tullut ihana leikki-ikäisten paratiisi :)

 • l_tiina_l

  Ihanko oikeasti joku väittää että teillä muka lapset kärsivät värien puutteesta!? Todella kaunis lastenhuone, jossa nimenomaan pääsevät pienet väriläiskät kauniisti esille pelkistetyllä pohjalla. Oih, junaratapöytä on etenkin ihan mieletön! Jos joskus saan itse lapsia, niin todellakin tulen pyrkimään samankaltaiseen harmoniaan. Olen saanut blogistasi todella paljon inspiraatiota myös oman kotini sisustukseen. Kiitos siitä!

 • Nimetön

  Ihana lastenhuone. Meillä 4,5vee neidin huoneessa vallitsee värien ja kuosien sekamelska. Hän on saanut itse valita mieleisiään juttuja, joten nyt meillä on seinillä sekalainen setti Robinin ja Cheekin julisteita, Cars-autotarroja, Boboo-verhot ja Ti-ti nalle-päiväpeitto. Onneksi kalusteet sentään ovat valkoisia :)

 • Satu

  Yleensä vältän räikeää kopiointia, mutta nyt olen epätoivoinen. Ollaan etsitty ikuisuus sopivaa laatikollista penkkiä eteiseen. Tuo Bestå noilla Stuvan laatikoilla ja lisäjaloilla päätynee meillekin. Ihan loistava idea ja just sellainen, jota mäkin olen hakenut! Kiitos tästä. :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee