Työpöydän uusi ilmeViime perjantaina en poikkeuksellisesti jäänytkään lasten kanssa päiväunille, vaan toteutin yhden suunnitelmistani ja hiivin päällystämään viilupintaisen työpöytämme Ikean pallokankaalla. Tämä muutos kustansi huikeat 3,5 euroa ja vähän kaksipuolista mattoteippiä siihen päälle. Kankaan reunat on siis teipattu pöytälevyn alle. Tarkoitus on vielä vahvistaa kiinnitys niittaamalla, mutta koska niittaamisesta lähtee melkoisesti ääntä, eikä sitä siis voi tehdä lasten nukkuessa, jää se hamaan tulevaisuuteen. Jakkara ei vielä saanut pallokangaspäällistänsä, koska lastenhuoneen patjanpäällisen jäljiltä olikin jäänyt niin niukasti pallokangasta, että tarvitaan uusi Ikea-reissu, ennen kuin jakkarakin saa pallonsa. Seinähyllyn alareunaan sahasin Tokmannin 1,5 euroa maksaneesta (puutavaraliikkeestä maksais varmaan enemmän?) harjanvarresta sopivan pätkän, jossa voi roikottaa kätsästi vaikkapa teippirullia. Kepukka saa kyllä vielä maalia pintaansa, kunhan nyt vaan sais aikaiseksi…

Mutta täytyy sanoa, että mun mielestä tämä meidän hikisen pieni tietokonenurkkaus on kyllä erisöpö! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *