Lastenhuoneen juhlakuntoKaikki lastenhuonetta koskevat ”juhlakuntoon saattamistoimenpiteet” saatiin kuin saatiinkin tehtyä, vieläpä ihan ”hyvissä ajoin”! To/pe-yönä valmistui toinen päiväpeite, perjantaina lasten päiväunien aikana surautin lastenhuoneen lattialla majailevaan jumppa/varasänkypatjaan pallollisen päällisen, perjantai-iltana mies viimeisteli lastenhuoneen jakkaroiden maalausoperaationsa ja minä ompelin vielä pitkään puolivalmiina maanneeseen pallolliseen vahakankaaseen nauhakujan ja asetin sen lastenhuoneen pöydän päälle. Ja kas, huone oli juhlakunnossa! Muun kodin ja tarjottavien kanssa ei sitten tänäkään vuonna käynyt ihan yhtä onnellisesti… Mutta siitä lisää seuraavassa ”numerossa”!

Kuviin änkesi myös esikoisemme, 8-vuotias ranskisherra Uuno. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *