RegattaTiistaiselta kirppukierrokselta löytyi Tampellan vanhasta Regatta-kankaasta ommeltu pussilakana.Ensin pidin 9,50 euron hintaa turhan kovana, mutta onneksi kuitenkin nöyrryin ja lunastin kankaan. Koska on se vaan niin hieno, ja kuntokin oikein hyvä. Sen lopullinen käyttökohde on vielä hieman arvoitus, mutta jos sitä nyt alkajaisiksi käyttäisi vaikka pöytäliinana kaksivuotissynttäreillä (enää 4 kuukautta niihinkin!).

Regatan kanssa samaan kuvaan sopivat kesäiseltä Orimattilan reissulta Megamyynnistä hankitut Sagaformin hauskat Paper boat -kulhot. Maksoivat vain vitosen kipaleelta, eli kolmanneksen alkuperäisestä hinnastaan. Olisin niin halunnut kuvata kulhot Pandan mustien, valkoisten ja keltaisten rakeiden kanssa, mutta koska lähikaupassa ei niitä ollut, jouduin tyytymään ihan muihin namuihin (ei sillä, etteivätkö olisi maistuneet…). Synttärikattaukseen nuokin paatit pääsevät, ihan ehdottomasti!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *