Teippikokoelma ja sen säilytysTeippikokoelmani (ensimmäinen satsi Etsystä, muutamia rullia Akateemisesta ja Design Boulevardilta, iso osa Teippitarhasta) sai jälleen täydennystä, kun huomasin Teippitarhaan tulleet uutuudet. Vanha harmaa Palaset-laatikostoni on juurikin passeli boksi teipeille, 10 metriset rullat mahtuvat pystyyn ja 15 metriset vaakatasoon, kolme rullaa päällekkäin. Nyt säilyttimessäni alkaakin olla jo ahdasta, uusia rullia voi ostaa vain sitä mukaa, kun vanhat kuluvat. Vaikka onhan noita bokseja vielä toinenkin… ;)

Mustavalkoisia ja punaisia teippejä laatikostossa on eniten, mustavalkoisia käyttelen etenkin täällä kotosalla (vilahtaa mm. näiden tuunaus-aiheisten postausten joukossa) ja punaisia kuluu seuraaviinkin joulupaketteihin. Nuo muut on sitten lähinnä ystäväisten ja sukulaisten paketteja ja kortteja varten hankittu (esimerkkejä mm. tässä kortit ja leiskat -porukassa).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *