Teippiä tauluun…


…Nimittäin magneettitauluun. Jokunen viikko sitten keksin teipata lastenhuoneen magneettitauluihin kehykset. Teippinä käytin samaa raidallista, jolla olen lastenhuoneen hyllytkin teipannut. Samaan syssyyn saivat myös makkarin tietokoneen päälle sijoitetut pienemmät magnettitaulut (Ikean vanhaa mallistoa) mustavalkopilkullista teippiä reunoihinsa.

Kuvissa pilkottaa myös keltaiseksi spreijaamani, vuosia vintissä maannut rottinkikori. Se on kiva paikka ahkerassa käytössä oleville kovakantisille kirjoille (hellempää käsittelyä vaativat kirjat ovat vielä säilössä, pikku liimanäppien ulottumattomissa). Ehdin jo kovasti riemastua, kun löysin Mastonin keltaisen spraypurkin Prisman hyllystä, minä kun luulin sen olevan samaista ”Brion-keltaista”, jolla isäni oli maalannut vanhan keinutuolini. Mutta eipäs se sitten ollutkaan, keltaisen seinämme rinnalla kori näyttää nimittäin pikemminkin oranssilta! Höh. Sattuiskos joku tietämään kirkkaammankeltaista spraytä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *